Читайте нас в соціальних мережах

Кременецький лісгосп очолив Павло Штиник, якого звільнили за незаконні вирубки на Монастирищині (фото)

Понеділок, 27 липня 2020 09:30
Напевно таке реально тільки в Україні. Чиновника, якого у травні цього року звільнили за незаконні вирубки лісу у Монастириському районі, днями очолює лісгосп у Кременецькому. Та на нашу скромну думку, від перестановки доданків, сума як то кажуть не зміниться. 

Отже, 23 липня відбулося представлення нового керівника Кременецького лісгоспу.

На офіційній сторінці відомства йдеться, що у державному підприємстві “Кременецьке лісове господарство” відбулося представлення новопризначеного керівника колективу . Ним став Павло Михайлович Штиник. Перший заступник начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Михайлович Приймачук ознайомив присутніх із наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 22.07.2020 № 438-к про призначення т.в.о. директора та висловив сподівання, що з допомогою колективу йому вдасться вивести державне лісогосподарське підприємство до найбільш успішних, адже потрібний ресурс для цього лісівники Кременеччини мають.

Іван Приймачук привітав Павла Штиника з призначенням та побажав плідної праці на відповідальній посаді, а також віднайти спільне бачення з очолюваним колективом та розуміння й підтримки один одного в питанні розвитку лісового господарства.

В свою чергу, звертаючись до колективу Кременецького лісгоспу Павло Штиник поінформував, що працюючи в лісовій галузі уже більше 18 років, в більшості з яких присвятив роботі лісничим, він розуміє всі труднощі лісівників. Відтак подякував за довіру керівництву обласного управління та висловив сподівання на трудовий колектив щодо тісної співпраці на благо підприємства.

Разом із тим, Іван Михайлович подякував Олександру Миколайовичу Іванюку, який виконував обов’язки директора лісгоспу за плідну працю і побажав йому успіхів та натхнення в роботі на посаді головного інженера лісгоспу.

Опісля представлення присутні приступили до розгляду виробничих питань. Зокрема, торкнулися тих питань, що потребують першочергового вирішення та які новий керівник має взяти на особистий контроль, а це своєчасна виплата заробітної плати, сплата податків і обов’язкових платежів, матеріальні затрати підприємства, збільшення нових лісів, охорона і збереження лісів підприємства і ін.

Тільки яке відношення до охорони та збереження лісів має Павло Штиник сказати важко, адже нещодавно даного чиновника звільнили з Монастириського лісництва за допущення послаблення охорони лісів від незаконних рубок.

Поо звільнення активістам повідомив сам начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Яремко Олег Павлович листом від 1 червня цього року. 

До речі на останній сесії Тернопільської обласної ради депутати мали розглядати питання щодо звільнення пана Яремка із займаної посади. 

Натомість, як ми бачимо, уже 23 липня лісничий, який сприяв незаконній вирубці у Монастириському районі стає керівником лісгоспу у Кременецькому районі, напевно, у даному регіоні дерев більше, або ж активісти та правоохоронці поступливіші.

Крім того, Штиника представляє заступник Яремка - Іван Приймачук, хоча нещодавно Яремко повідомив про звільнення Штиника з посади лісничого у Монастириському районі за незаконні порубки лісу в регіоні.

За нашими даними, за період роботи у Монастириському лісництві у пана Штиника, крім незаконних вирубок лісу, під час чергової ревізії, також кудись пропав гусеничний трактор і причіп до грузового автомобіля, так що як охороняти ліси та майно лісництва, чиновнику відомо достеменно. 

Довідка: Павло Михайлович Штиник очолив Білокриницьке лісництво 1 серпня 2010 року. Зарекомендував себе на посаді лісничого, як перспективний спеціаліст, який усі роботи в даному лісництві перевів на високий технологічний рівень. Під час огляду-конкурсу серед лісових розсадників підприємств області 2011 року Білокриницький тимчасовий лісовий розсадник посів перше місце в обласному конкурсі та почесне друге на Всеукраїнському конкурсі на «Кращий лісовий розсадник». За сумлінну працю і значний внесок у розвиток лісової галузі Тернопільщини Павла Михайловича 2011 року нагороджено грамотою Товариства лісівників України. 14 серпня 2013 року Павла Михайловича Штиника призначено на посаду лісничого Золотопотіцького лісництва ДП "Бучацьке лісове господарство", - йдеться на сайті Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+3 #1 Іван 28.07.2020, 10:15
На нього керівник Чортківського лісництва написав доповідну, оскільки він не ходив на роботу. Відразу вийшов.
Крадій, який регулярно возить Яремко бабоси.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ