Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі під стінами поліції на акцію протесту зібралися близько 50 активістів (фото, відео)

Неділя, 31 травня 2020 18:32
Сьогодні, 31 травня у Тернополі під стінами обласного управління поліції відбулася акція протесту. 

"Діти не мішень" , "Чому убивці на волі", "Ні свавіллю", "Свавілля вбиває" - з такими плакатами під стіни поліції у Тернополі близько 15-ої години прийшли 50 активістів. 

"31 травня 2019 року патрульні поліцейські в стані алкогольного сп’яніння поранили 5-річного хлопчика у голову з вогнепальної зброї у Переяславі-Хмельницькому. Надвечір 3 червня дитина померла у київській лікарні. .

В червні 2019, відбулась всеукраїнська акція,люди збиралися біля управління поліції в різних містах України, аби вшанувати дитину, підтримати батьків, а також щоб справу не «загладили», аби покарали усіх, хто причетний до покривання та саботажу, щоб звільнили керівництво поліції, яке знало про ситуацію і покривало злочинців», — йдеться на сторінці тернопільського осередку ВГО «Сокіл» в мережі «Інстаграм». - Пройшов рік, а досі ніхто не покараний. ніхто не відповів за ззлочин, коли правоохоронці просто вбили безневинну 5-річну дитину". 

За словами Євгена Панькевича керівника тернопільського міського  осередка ВГО "Сокіл" вони передали відповідне звернення правоохоронцям, під яким підписалися троє керівників громадських організацій Тернопільщини. 

"Ми вимагали, щоб посадили тих поліцейських, які підстрелили дитину, - каже Євген Панькевич. - І будемо проводити акції до тих пір, пооки винні не будутьь покарані". 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ