Читайте нас в соціальних мережах

Завтра тернополяни прийдуть під стіни поліції, щоб сказати: «Діти — не мішень»

Субота, 30 травня 2020 16:33
Тернополян закликають приєднатися до акції під назвою «Діти — не мішень», яку організовує місцевий осередок ВГО «Сокіл». Мета акції — не дати забути про резонансні справи, до яких причетні злочинці в погонах.

 

«31 травня 2019 року патрульні поліцейські в стані алкогольного сп’яніння поранили 5-річного хлопчика у голову з вогнепальної зброї у Переяславі-Хмельницькому. Надвечір 3 червня дитина померла у київській лікарні. .

В червні 2019, відбулась всеукраїнська акція,люди збиралися біля управління поліції в різних містах України, аби вшанувати дитину, підтримати батьків, а також щоб справу не «загладили», аби покарали усіх, хто причетний до покривання та саботажу, щоб звільнили керівництво поліції, яке знало про ситуацію і покривало злочинців», — йдеться на сторінці тернопільського осередку ВГО «Сокіл» в мережі «Інстаграм».

За словами активістів, пройшов рік, а нічого не змінилось — поліцейські далі розгулюють містом, під заставою. Більше того, з новин ми чуємо про все нові і нові випадки поліцейського свавілля в Україні — події в Броварах, катування та зґвалтування в Кагарлику тощо.

«Не будь байдужим і прийди під стіни ГУНП, вже завтра(31 травня) о 15:00», – закликають організатори акції «Діти — не мішень».

instagram.com/p/CAz7QOvgcVt/?fbclid=IwAR3wqEjzh5IJZ0iY9fYCqMeceSRpLAsBwiBJgd7GiB5Mbv_8_otMS3pVS2Y

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ