Читайте нас в соціальних мережах

У районній лікарні на Тернопільщині призначають нового керівника

Четвер, 23 квітня 2020 16:34
У Збаражі, що на Тернопільщині, планнують призначити нового головного лікаря.

За попередніми даними районну лікарню на Тернопільщині у Збаражі має очолити - Чепіль Григорій Володимирович. За нашими даними, Григорій Володимирович працює у Збаразькій районній лікарні - терапевтом. 

Як повідомляють у Збаражі, саме Григорій Володимирович єдиний подав свою кандидатуру на посаду головного лікаря Збаразької районної лікарні. 

До слова, нещодавно Тернополяни писали, що керівник Збаразької районної лікарні на Тернопільщині написав заяву про складання повноважень. 

Під час епідемії коронавірусу, в. о. головного лікаря КНП «Збаразька центральна лікарня» Валерій Суконнік пише заяву про складання повноважень, це після шести років керування даним медичним закладом, та не оголошує жодних тендерних закупівель на апарати ШВЛ чи засобів захисту для медиків, хоча районна рада виділила відповідне фінансування. 

Та депутати не звільники даного керівника. 

"У комунального некомерційного підприємства "Збаразька центральна лікарня" є керівник!, - написала Світлана Боднар, голова Збаразької районної ради. - Так, правда, Валерій Суконнік писав заяву, щоб ми забрали покладені на нього обов'язки в.о директора. Ми її розглянули на пленарному засіданні сесії райради третього квітня. Але депутати не погодилися її задовільнити, оскільки запущено процедуру призначення нового керівника через конкурс. Це, як мінімум, було б безвідповідальне рішення депутатського корпусу. Отже, Суконнік Валерій Іванович продовжує виконувати обов'язки керівника медзакладу". 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар