Читайте нас в соціальних мережах

Володимир Труш запевняв, що у Почаївській Лаврі коронавірусу немає. Голову Тернопільської ОДА звинуватили у черговій брехні (відео)

П'ятниця, 17 квітня 2020 14:37
Депутат Тернопільської обласної ради від ВО "Свобода" Богдан Лихий на власній сторінці опублікував пост та відео, де звинуватив нинішнього очільника Тернопільщини Володимира Труша у брехні стосовно наявності COVID-19 у Почаївській лаврі. 

Тернополяни писали, що на черговому засіданні сесії обласної ради депутати звернулися до голови облдержадміністрації Володимира Труша щодо випадку, коли у одного із священників Лаври було виявлено коронавірус. Також депутати відзначили, що священник живе в Почаєві, він є отцем московського патріархату і проводив службу у Великому Кунинці, Збаразького району. 

На що голова Тернопільської ОДА відповів.

"В мене була прооведена не одна бесіда з настоятелями Лаври, якщо у вас є інформація, що там хтось хворий, то зверніться у департамент охорони здоров'я, у поліцію, - заявив Володимир Труш. - І наскільки мені відомо, сьогодні у Лаврі в Почаєві не зафіксовано хворих на коронавірус". 

Натомість, сьогодні весь день у ЗМІ обговорюють, що у Лаврі в Почаєві на коронавірус захворіли уже четверо осіб.

"В Почаївській Лаврі виявили диякона та трьох хористів хворих на коронавірус! В той час голова Тернопільської ОДА Володимир Труш на сесії Тернопільської обласної ради запевняв нас депутатів та жителів цілої області і Кременецького району, що в Почаївській Лаврі хворих на коронавірус немає, і це є фейк та вони дотримуються режиму карантину, хоча раніше заявляли люди, депутати, проте, що в Почаївській Лаврі приховують справжній стан, навіть Президент Молдови заявляв про вісьмох громадян Молдови які заразились після відвідин Почаївської Лаври‼️ Таким чином він поставив під загрозу зараження жителів Кременецького району і області‼️
P. S. Брифінг президента, який був раніше в Молдові з цього питання про які голова ОДА В. Труш казав, що це фейк! Тобто він все знав і свідомо говорив жителям області і депутатам неправду!, - написав на власній сторінці у Фейсбук свободівець Богдан Лихий, депутат Тернопільської обласної ради". 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Житель 17.04.2020, 20:34
Це жах!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ