Наразі серед асортименту на ринку зустріли підпеньки за ціною від 65 до 75-ти гривень за кілограм та перші маслюки вартістю від 60-ти гривень, йдеться в сюжеті телеканалу "ІНТБ".
Білі гриби, які часто користуються попитом, зараз рідкість. І все через нестійкі погодні умови. Від того й росте ціна.
Гриби не можна споживати вагітним жінкам, літнім людям та дітям. При обробці гриби кип'ятіть 7-10 хвилин у воді, відвар злийте. Лише тоді гриби можна варити або смажити.
Не забувайте й дотримуватися правил консервування грибів, адже неправильно приготовлений продукт загрожує ботулізмом. До слова, цьогоріч у Тернопільській області вже зареєстрований 1 випадок отруєння грибами.
Детальніше дивіться в сюжеті: