Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя перехожі стали свідками бійки кандидата в нардепи і його політичного опонента

Понеділок, 15 липня 2019 18:08
Вчора, 14 липня, в центрі Тернополя через розбіжності в політичних поглядах побилися двоє осіб. Як з’ясувалося, конфлікт виник між кандидатом в нардепи та представником іншої політичної сили. Чоловіки кулаками хотіли вирішити, хто з них правий.

Інцидент трапився близько 14-ої години на вул. Сагайдачного.

Люди знімали на телефон бійку, згодом публікували це в мережі «Фейсбук». Та на усе, що відбувалося довкола, суперники не помічали.

— Опоненти не зважали на присутніх, нецензурно висловлювалися, грубо порушували громадський порядок. На місце події виїжджала група швидкого реагування, — повідомляється на сайті ГУНП у Тернопільській області.

Згодом усіх учасників інциденту доставили до відділу поліції, встановили їх особи і відібрали у них пояснення. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 ККУ – хуліганство.

— Наше основне завдання – не допустити  порушень, провокацій та забезпечити безпеку людей.  Поліція захищає громадян і Закон, а не інтереси певних кандидатів чи партій, — зазначили у поліції та наголосили, що на усі звернення та повідомлення, пов’язані з виборчим процесом, будуть реагувати оперативно та діяти в рамках чинного законодавства.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Сергій 16.07.2019, 00:48
Ото принцип роботи всіх сучасних радикальних партій, все вирішувати через силу, а якщо ми хочемо прийти в європу, то все вирішуватись повинно через ЗАКОН.
Скарга
0 #1 Микола 15.07.2019, 23:33
Принцип старшого Барни.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ