Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі розпочався суд над аферистами «Хеліксу». Першим судять хмельничанина Нагуту (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Неділя, 04 грудня 2016 14:38
З півторагодинною затримкою розпочався суд у справі аферистів «Хеліксу».

Слухання справи проходить у  Тернопільському міськрайонному суді. Там для двох тернополянина Богдана Воронцова, хмельничанина Дмитро Нагута та третього фігуранта справи, обирають міру запобіжного заходу.

Спочатку розглянули справу пана Дмитра. Наразі у залі суду виступає адвокат Нагути.

Жінка зазначила, що Дмитра Нагуту було затримано 1 грудня у власному домі.

«Вважаю, що затримання незаконне. Оскільки затримання повинно відбуватися безпосередньо під час вчинення злочину», - зауважила пані адвокат.

Після адвоката слово надали пану Дмитру. Він розповів, що родом з Хмельницького, за освітою – тележурналіст. Також проводить семінари по фінансовій грамотності.

«Хелікс» - це не фінансова піраміда. Це компанія, яка займається бізнесом у багатьох країнах. Тобто прода вітаміни та надає інформаційні послуги. Зокрема, випускає телепередачі. Також будує містечко на Кіпрі, де люди активно купують житло, бо бачать що все легально", - зауважив Нагута.

Нагута просить не плутати цю компанію з британською компанією Helix Capital Investments Ltd, яка працює з інвестиціями. 

"Не розумію, чому зараз вкладники пишуть заяви на Нагуту, Воронцова, та третьогофігуранта справи. Адже у компанії 257 тис людей мають можливість заробляти кошти. Більше того всі скарги дуже однотипні. Як на мене, це дивно. Проте я готови співпрацювати зі слідство», - зауважив Дмитро Нагута.

Важливо, що у судовій залі присутні невідомі чоловіки спортивної статури. Напередодні слухання справи вони активно спілкувалися з адвокатом пана Нагути. 

Відео в онлайн-режимі можна подивити тут 

 

Коментарі  

0 #4 Аліна 06.02.2017, 09:49
Найцікавіше, що всі заяви написані як під диктовку. А інші піддаються цій паніці та її підтримують. Хоча це звичайна провокація роздута пресою до якихось масштабів
Скарга
-1 #3 Іра Справедлива 12.12.2016, 14:47
Як можна робити стільки біди людям...вони райзують по світі,типу бізнес кипить,людям обіцяють гори добра а в результаті кидок, жорстокий і холоднокровний кидок. Не боїтеся людських прокльонів і сліз.
Скарга
+1 #2 Дмитрий 06.12.2016, 21:56
Молодец,мы рады за тебя,Дмитрий!Сп раведливость восторжествовал а!Все эти обвинения просто чушь людей,которые не в курсе работы компании.Я в компании с декабря 2015 и тоже в таком положении,но я руки не опустил и воспользовался возможностью,ко торая дала компания.Я вложил снова и уже отбиваю реально свой вклад а затем и сверху заработаю.Если вы такие правильные,то почему не затеяли это в апреле 2016 и в сентябре 2016?А теперь вы подставляете меня и других граждан Украины,которые вложили деньги.Вы делаете очень большую ошибку.Будьте благоразумны не делайте больно другим вкладчикам,ведь у нас тоже семьи.Своими действиями вы обрекаете людей на нищету,тут уж люди вложили последнее и в большинстве случаях не своё.Не навреди!!!!!!!
Скарга
0 #1 Саня 04.12.2016, 15:14
Садити їх на 10 років мінімум!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ