Читайте нас в соціальних мережах

Араби-педофіли втекли з України поки «доблесна» тернопільська поліція більше місяця шукала докази

Середа, 17 лютого 2016 17:26
Араби-педофіли, які розбещували 11-ти та 12-річних українських дівчат, вже встигли втекти з України.

Про це повідомив один з керівників «Правого сектору» на Тернопіллі Назар Сарабун.

Окрім того, тернопільська поліція лише у день Маршу Честі у нашому обласному центрі, у понеділок, 15 лютого, спромоглася передати матеріали кримінального провадження до прокуратури. Тобто, доблесні правоохоронці більше місяця вишукали докази ознак злочину, аби передати їх у наступну інстанцію. До того, ще досі немає звернення у суд від прокуратури щодо вжиття запобіжного заходу щодо арабів педофілів.

«Як нам відомо, вже точно один з арабів покинув територію нашої країни, - сказав Назар Сарабун. – Місце перебування іншого також невідоме. У той же ж час, наших побратимів за видуманими звинуваченнями садять у тюрми уже у перший день оголошення їм підозри у ніби скоєнні злочину. Сотні патріотів сидять за гратами за видуманими звинуваченнями, у той час як араби-педофіли встигли вільно покинути територію нашої країни, поки поліція не може зібрати доказову базу.»

У свою чергу прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк повідомив, що поліція передала справу у його відомство лише цей понеділок. Тобто у день проведення акції Марш Честі у Тернополі. «Згідно цих доказів, у нас є всі підстави вважати, що ці іноземці вчинили злочин, - заявив Олександр Мартинюк. – Та відповідну справу поліція передала лише у понеділок.»

Як ми вже повідомляли, громадські активісти з націоналістичних організацій підозрюють, що керівництво обласної поліції та ректорат Тернопільського державного медичного університету всіма силами намагаються приховати подробиці наруги арабів над двома українськими неповнолітніми дівчатками.

Як бачимо, підозри громадських активістів таки справдилися – збоченці втекли з-під носа поліції у свої племена. 

Коментарі  

+9 #8 Володя 23.02.2016, 09:37
А ти Вуйку, теж в темі? Підбираєш те, що залишилося незібране Сельським, Шульгаєм й іншими гопниками. Погориш на дрібному хабарі. Гопників менти не трогають, а таких, як ти якраз люблять садити сильно, бо в тебе не має чим відкупитися.
Скарга
-8 #7 Вуйко 18.02.2016, 21:01
Влотку,дурний тебе піп хрестив.
Скарга
+10 #6 Володя 18.02.2016, 16:15
Відео подій тут youtu.be/6qKLw7fNo1M
Скарга
+9 #5 Володя 18.02.2016, 16:12
Коли відбувся Марш Честі у нашому обласному центрі, у понеділок, 15 лютого, то було також пікетування медуніверситету . Тут навчається найбільше іноземців, яким створили райські умови. Іноземці в основній масі практично не вчаться, а стоять в черзі за дипломами. Звісно за гроші. Нова адміністрація ТДМУ це самі закорінілі хабарники. Особливо проректор з науково-педагог ічної роботи Шульгай Аркадiй Гаврилович і декан факультету iноземних студентів Сельський Петро Романович, він же по сумісництву пастор євнгельської церкви “Осанна”. Вони на відео вийшли до пікетувальників . Пастор Сельський заробляє непогані гроші в церкві (цікаво чи платить податки? Податківці, де Ви?), а по сумісництву працює деканом і заступником директора по науковій роботі Навчально-науко вого інституту морфології ТДМУ, а також він липовий професор кафедри Патологічної анатомії з секційним курсом та судовою медициною. Бо дисертацію захистив (йому її написали) на тему “Інформаційна система управління якістю підготовки фахівців та надання медичної допомоги на первинному рівні” (де тут патанатомія, скоріше інформатика), до чого він не мав і не має ніякого відношення. Але за хабарі можна порішати все. Щуку кинули у річку і Сельський тепер гребе лопатою гроші з іноземних студентів, як до цього гріб теперіщній ректор Корда. Де йому, Сельському до наведення порядку серед іноземців?! Він з них просто бере гроші через іноземців – посередників, які мають конракти з ТДМУ на поставку іноземців в університет (Шах Зад й інші). Це величезні гроші. І допоки таке потужне хабарництво процвітає в ТДМУ. а правоохоронці закривають на це очі, то іноземці будуть нагліти, хамити, насилувати і ображати тернополян. Вони заплатили! Сельському і Корді. Шульгай свого теж не попустить, той бере з усіх. Так що не пікетувати треба, а всю цю братію в смітник і виганяти геть з Тернополя!
Скарга
+6 #4 Олександр 18.02.2016, 12:28
Розбещення,педо філія,порнограф ія,толератія,гл обалізм ,змішення рас це все на руку сіоно-масонам,в се інше-патріотизм ,чистота рас,боротьба за свою землю,справедли ві закони для них не припустимі.
Скарга
+11 #3 Rengenolog 18.02.2016, 02:31
Міліционери получили енну кількість американської валюти і натякнули іноземцям, що у них є певна кількість днів після спливання яких діло піде далі.Слава нашій сістемі!!!Дореч і за часів моєї юності чурки і рубіроїди у тернополі мали інстинкт самозбереження.
Скарга
-2 #2 Олена 18.02.2016, 01:46
Шановні журналісти! Заберіть фотографію цієї людини. Він не має анінайменшого відношення до ситуації, в якій, до речі, також не можна бути однозначним...
Скарга
+10 #1 Максим 17.02.2016, 23:58
І хто буде в світі нас поважати, коли в гандонів в пагонах і мантіях немає ні честі ні совісті. Тим хто причетний до цієї оборудки, заслуговують того щоб араби з їхніми дітьми таке витворили.
Скарга

Додати коментар