Читайте нас в соціальних мережах

Поліція та медуніверситет всіма силами намагаються приховати наругу арабів над українськими дітьми?

Понеділок, 28 грудня 2015 07:54
Громадські активісти з націоналістичних організацій підозрюють, що керівництво обласної поліції та ректорат Тернопільського державного медичного університету всіма силами намагаються приховати подробиці наруги арабів над двома українськими неповнолітніми дівчатками.

Тим самим вони намагаються зменшити резонанс та адекватну реакцію спільноти на таку кричущу подію.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську близько десятка арабів більше тижня розбещували двох неповнолітніх дівчат віком 12 і 13 років. Пізніше ці заїжджі виродки передали дітей своїм співплемінникам до Тернополя, де ті продовжили наругу.

«З поведінки так званої нової поліції в Івано-Франківську та Тернополі видається, що винні іноземці вкотре уникнуть покарання, - зауважує керівник обласного осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько. - Так виглядає, що якщо дана справа не набуде більшого розголосу, то працівники правоохоронних органів будуть і надалі покривати злочини представників азійського та африканського континенту для того, щоб не страждав імідж цих іммігрантів у нас в Україні. Для чинної української влади байдуже, що постраждалими виявились неповнолітні молоді дівчата. Тому в цьому випадку одними співчуттями не обійтися, а потрібно згідно чинного законодавства покарати винних та притягнути у разі необхідності до відповідальності працівників поліції у Івано-Франківську, які не поспішають розкривати цей злочин. Складається враження, що поліцейські покривають винуватців. Також до даної справи причетні двоє студентів Тернопільського Медичного Університету, котрі у Тернополі навчаються на стоматологів. Про це також замовчують у поліції та навчальному закладі. Тому ми оприлюднимо фото причетних у цій справі громадян Іраку (студентів Тернопільського медичного університету).»

ГО «Ідея Нації» вимагає у Головного управління Національної поліції Івано-Франківської та Тернопільської областей негайно розслідувати справу про розбещення неповнолітніх дівчат арабами для того, щоб не провокувати суспільство. Оскільки протизаконні заходи зі сторони поліції можуть викликати міжетнічний конфлікт, який призведе до самосуду українців над іммігрантами-злочинцями.

Активісти також вимагають адекватної відповіді та дій за вчинки своїх студентів і зі сторони керівництва Тернопільського державного університету. Адже на сайті ВУЗу з часу події немає жодного повідомлення про реакцію колись декану іноземного факультету (тобто безпосереднього куратора студентів-іноземців), а тепер ректора медуніверситету Михайла Корди.

Анонімним активістам вдалося роздобути фотографії двох підозрюваних іракців у розбещуванні неповнолітніх дівчат.

qzqqh3xswgk

Коментарі  

+2 #10 Берко 31.12.2015, 19:41
Що то за така "громадська організація", що все знає раніше, ніж поліція. Хочуть просто попіритись тай усе. А цікаво, як ректор може відрахувати студентів, коли немає висновків слідства, невже на основі здогадок чи " висновку" громадських організацій.
Скарга
+2 #9 Куку 30.12.2015, 19:22
Правда, реально, це один чоловік
Скарга
+5 #8 Уляна 30.12.2015, 12:07
Ті дівки самі вішаються на тих арабів
Скарга
+1 #7 Рита 29.12.2015, 22:31
Таке враження що українські педофіли кращі від арабів
Скарга
+1 #6 Абвер 29.12.2015, 13:02
Закидати ректорат камінням за потурання цим виродкам!!!
Скарга
+2 #5 Маланка 29.12.2015, 09:19
Аня,та ти таки і є те сліпе!!!
Скарга
-1 #4 Натаха 28.12.2015, 17:23
ректорат не здійснює розслідування, але зробити якісь заяви та виключити цих студентів вони зобов"язані.
Скарга
+2 #3 Аня 28.12.2015, 17:03
Тільки сліпе не побачить ,що це 2 різні людини;)
Скарга
-3 #2 Маланка 28.12.2015, 16:22
А це нічого, що на цих фото одна і та ж людина?!
Скарга
-3 #1 1 28.12.2015, 14:28
До чого тут ректорат? Він що здійснює розслідування?? ?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ