Читайте нас в соціальних мережах

Суркіс та Шуфрич покинуть склад Національного Олімпійського Комітету України

П'ятниця, 18 листопада 2022 18:32
Нестор Шуфрич та Григорій Суркіс вирішили покинути склад Національного Олімпійського Комітету України, хоча тільки вчора, 17 листопада їх кандидатури підтримали усі делегати. 

Нагадаємо,  "Тернополяни" писали, що учора на Генасамблеї Національного олімпійського комітету України, нардепи від забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич і Григорій Суркіс стали новими членами НОК.

За нашою інформацією, за членство проголосували всі делегати від тернопільського осередку НОК.

Сьогодні, 18 листопада, Андрій Шевченко заявив, що покидає Національний олімпійський комітет після призначення туди зрадника Суркіса. 

І вже через декілька хвилин Шуфрич та Суркіс написали відповідні заяви. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+5 #2 Полковник 19.11.2022, 20:53
Горячківський Володимир Володимирович працював в органах міліції Тернополя в підрозділі ППС. На початку жовтня 1998 року перебуваючи на службі в нетверезому стані затіяв сварку з співробітниками і погрожував їм табельною вогнепальною зброєю пістолет Макарова, під час конфлікту необережно повівся зі зброєю і перезаряжаючи її вистрелив собі в ногу. 9 жовтня 1998 року по даному факту була складена постанова ВЛК (військової лікарської комісії) і Горячківському В.В. було присвоєно 3(третю) групу інвалідності 20 жовтня 1998 року Горячківський В.В. був звільнений з органів міліції по статті "Халатне поводження зі зброєю, що призвело до важких наслідків" при обтяжуючих обставинах, а саме вчинене в стані алкогольного сп'яніння. З того часу пан Володимир заробляє собі на життя різними сумнівними аферами обдурюючи довірливих жінок, яким розказує, що отримав бойову травму ноги в Афганістані, а жінки його жаліють і ведуться. Однак в Афганістані Володя не міг служити фізично оскільки він 1971 року народження, а війська з Афгану виведені 15 лютого 1989 року, тобто коли він ще був на гражданці. І таких історій сумних і не дуже в арсеналі цього альфонса є дуже багато. Для кожної наївної жіночки є своя сумна історія.
P.S. Проживає цей мудак в м.Тернопіль вул.Ст.Ринок 3 кв 12. тел. 0686461652,0966 921590
Скарга
+1 #1 Василь 19.11.2022, 11:44
Вороги та злодії а на волі та з награбованим.І такі всі при нашій владі
Скарга

Додати коментар