Читайте нас в соціальних мережах

Обрання Дмитра Підручного - президентом Федерації біатлону, найбільш оптимальне рішення, - Микола Томенко

Субота, 12 листопада 2022 20:00
Український політик та громадський діяч Микола Томенко вважає, що Федерацію біталону України має очолити спортсмен з Тернопільщини - Дмитро Підручний. 

Про це Микола Томенко написав на власній сторінці у Фейсбук. 

"Обрання нашого капітана національної збірної, чемпіона світу Дмитра Підручного - президентом Федерації біатлону, за сьогоднішніх умов, вважаю найбільш оптимальним рішенням, - написав Микола Томенко. - Іншого кандидата на цю посаду, народного депутата й заступника Голови бюджетного комітету Верховної Ради Івана КРУЛЬКА бачу вкрай корисним для українського біатлону на посаді віце-президента або почесного президента Федерації. Тут мій досвід йому в допомогу!"

За словами Томенка, саме таке об‘єднання зусиль та дружня співпраця старшого і молодшого покоління біатлонної громади нашої країни призведе да своєрідного перезавантажнння, популярно кажучи, нового життя для українського біатлону. 

Нагадаємо, 17 листопада відбуватиметься чергова звітно-виборна Генеральна асамблея НОК. На ній буде обиратися наступний глава Національного олімпійського комітету.

Свої кандидатури подали - п'ятеро осіб - Жан Беленюк, народний депутат України та борець, володар золотої медалі ОІ-2020, Олена Білосюк, біатлоністка та чемпіонка зимових Олімпійських Ігор 2014 року, Вадим Гутцайт, міністр молоді та спорту України, олімпійський чемпіон з фехтування на Іграх 1992 року, Ігор Малинський, директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації та Дмитро Підручний, український біатлоніст, чемпіон світу, чемпіон Європи, чемпіон та призер Зимової Універсіади, призер чемпіонатів Європи з біатлону, учасник та призер етапів кубка світу з біатлону.

Правда, вчора, Олена Білосюк зняла свою кандидатуру на користь Жана Беленюка. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар