Читайте нас в соціальних мережах

«Динамо» проти «Шахтаря»: битва в українській Прем'єр-лізі

Середа, 19 січня 2022 11:03
Чемпіонат України з футболу сезону-2021/22 відновиться наприкінці лютого.

За 12 турів до кінця багаторічні лідери українського футболу «Шахтар» та «Динамо» посідають перше та друге місця відповідно. Команди поділяє лише два очки, і сьогодні не можна однозначно сказати, чи зможе столичний клуб захистити титул.

Подивимося, у кого з головних претендентів на трофей зручний календар весняних матчів, а також які прогнози на чемпіонство дають легальні букмекери. Для цього звернемося до лінії БК 1xBet - компанія пропонує укладати парі як з комп'ютера, так і мобільного пристрою. Детальну інформацію про ставки в 1xBet зі смартфона ви знайдете за посиланням https://legalbet.kz/shkola-bettinga/mobilnaya-versiya-1xbet/.

«Шахтар»

Команда Роберто Де Дзербі провела першу частину чемпіонату-2021/22. Донеччани зазнали лише однієї поразки у Прем'єр-лізі (1:2 від «Олександрії») і двічі зіграли внічию. Календарний рік «Шахтар» закінчував серією із восьми перемог поспіль.
Весняний календар для команди Де Дзербі більш ніж сприятливий: у трьох найближчих турах очікуються зустрічі з командами з нижньої частини турнірної таблиці. Ключовим стане матч проти "Динамо" 16 квітня. Також непростими виглядають ігри з «Дніпро-1» (19 березня), «Зорею» (23 квітня) та «Ворсклою» (30 квітня).


"Динамо"

Динамівці йдуть за «Шахтарем» п'ятами і показують практично ідентичний результат. У киян також лише одна поразка у сезоні-2021/22 (1:2 від «Ворскли») та більше 2,5 голів у середньому за матч. Лише в останній грі 2021 року проти «Зорі» (2:2) підопічні Мірчі Луческу поступилися лідерством у Прем'єр-лізі.
У турах «Динамо» зіграє майже з усіма командами з верхньої половини таблиці УПЛ за винятком «Зорі». Крім очної зустрічі з «Шахтарем», відзначимо ігри проти «Олександрії» (2 квітня), «Дніпро-1» (30 квітня) та «Ворскли» (14 травня).

Прогнози букмекерів

«Шахтар» та «Динамо» цього сезону рано закінчили свій шлях у європейських кубках і тепер мають віддати всі сили чемпіонським перегонам у Прем'єр-лізі. Для визначення чемпіона можуть знадобитися додаткові показники. Нагадаємо, очна зустріч суперників у першому колі завершилася нульовою нічиєю.
За 12 турів до кінця сезону становище у турнірі може змінитися ще не раз, але букмекерські контори вже сьогодні пропонують зробити ставку на майбутнього чемпіона України. На думку компанії 1xBet, донецький "Шахтар" - явний лідер сезону-2021/22. Котирування на перемогу команди Роберто Де Дзербі – 1.55 (майже 65% ймовірності). На чемпіонство «Динамо» пропонується більш привабливий коефіцієнт 2.32 (шанс 43%).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ