Читайте нас в соціальних мережах

Із драйвом та перемогою тернопільські картингісти завершили Кубок Єдності (фото)

Вівторок, 08 жовтня 2019 17:25
Кубок Єдності та Чемпіонат м. Кам’янське  з картингу нещодавно відбувся у Дніпрі, де вдало стартували на заїздах і тернопільські картингісти.

На місцевому картодромі було доволі гучно, адже декілька десятків кращих спортсменів змагалися за головний кубок.

До гонки долучилися і тернопільські картингісти, які продемонстрували на трасі непогані результати. В підсумку третє місце у класі «національний-юніор» посів Олександр Комендат. На четвертому місці у цьому ж класі опинився Тадей Люшняк. А у класі «національний» Бліхар Олександр також став четвертим.

Кубок Єдності - змагання, які передували фінальному етапу Кубку України з картингу. Обидва змагання стартували у Дніпрі, що дало змогу приїжджим спортсменам послідовно долучитися до двох гонок. Кубок Єдності відзначився насамперед тим, що тут змагалися доволі сильні картингісти, які вже мали перед собою досвід участі у перегонах. Так, нашим спортсменам випало поганяти не тільки зі спортсменами свого віку, але й старшими картингістами. Та це не завадило тернопільським учасникам вдало стартувати та розізнати карти на значну швидкість, — розповів президент Федерації картингу Тернопільської області Микола Чорний.

На фото: Олександр Комендат на третій сходинці п’єдесталу.

_14-36-59.jpg

14-36-23.jpg

4-36-19.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ