Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» програв у битві за останнє місце проти ПФК «Суми» (фоторепортаж)

Четвер, 12 травня 2016 08:53
26-му турі першої ліги ФК «Тернопіль» на власному полі поступився ФК «Суми» - 0:1. Долю матчу вирішив гол у дебюті матчу.

На сьомій хвилині після подачі кутового Олександром Ігнатенко оборонець гостей Євген Кравчук виграв повітряну боротьбу в одного з тернопільських оборонців та кіпера Сергія Чернобая і ударом головою переправив м’яча в ворота.

Наприкінці матчу тернополяни пішла ва-банк. Спершу Ігор Курило небезпечно прострілював уздовж воріт, але ні Андрій Шевчук на передній стійці, ні Полянчук – на задній не зуміли замкнути передачу партнера по команді. Згодом, після подачі кутового м’яч відскочив до Сергія Атласюка і той завдав потужного удару з лінії штрафного майданчика, але, на жаль, м’яч і ворота не пересіклися. Далі Василь Чорний зряче пробивав, але цього разу кіпер ФК Суми зумів потягнути м’яча з «дев’ятки». І, насамкінець, Курило завдавав удару з середньої відстані, але сил для потужної гармати в Ігоря вже не залишилося, тому м’яч без проблем забрав у руку страж воріт гостей Костянтин Махновський, котрий став справжнім героєм матчу. 

ФК «Тернопіль» – ФК «Суми» – 0:1 (0:1)

11 травня. Тернопіль. Міський стадіон. 1240 гл. +15 град.

«Тернопіль»: Чернобай, Клекот, В. Сороцький, Атласюк, Курило, Кондзьолка-к, Богданов (Чорний, 71), Вечурко, Полянчук, Гаврилюк (Кривий, 46), Шевчук.

«Суми»: Махновський, Медведєв, Кравчук, Суходуб, Западня-к, Брікнер, Ігнатенко (Разуваєв, 58), Койдан, Олійник (Лебеденко, 31), Жаріков (Меркушов, 65), Гребенюк.

Гол: Є. Кравчук (7).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ