Читайте нас в соціальних мережах

Гандбольний «Педуніверистет-Енерго» двічі переміг «недитячий» «ДЮСШ-21» Києва (фоторепортаж)

Неділя, 20 грудня 2015 10:03
Тернопільський гандбольний клуб «Педуніверистет-Енерго» у рамках сього туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги двічі переміг команду «ДЮСШ-21» з Києва.

Одразу варто зауважити словами головного тренера «Педуніверистет-Енерго» Ігоря Довбні. Спеціаліст проінформував, що столичний клуб лиш формально має у своїй назві абревіатуру «ДЮСШ», тобто «дитячо-юнацька спортивна школа», оскільки там виступають одразу кілька дуже досвідчених гравців, які мають звання «Майстра спорту». До того, тренує клуб дуже досвідчений тренер.

Також відзначимо, що у склад «Педуніверситету» після народження сина повернулася граючий тренер Олена Пилип’юк.

Щодо перебігу подій на майданчику, то у першій грі тернополянки перемогли набагато відчутніше (46:32). Друга зустріч відзначилися великою кількістю контактної, інколи навіть грубої гри. Та у підсумку наші гандболістки знову перемогли 36:31.

Після цього туру «Педуніверистет-Енерго»  продовжує посідати першу сходинку турнірної таблиці з 21 очком. У спину нашим дівчатам «дихає» «Хмельничанка», у якої на один пункт менше. Щоправда, у підопічних Ігоря Довбні ще є дві гри у запасі.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ