Читайте нас в соціальних мережах

Сайт відключили, на Фейсбуці мовчанка: безвольний ЄС-івець Тарас Юрик не може визначитися із корупціонером-очільником футболу України Павелком

Вівторок, 17 жовтня 2023 10:38
 Тарас Юрик, Віталій Попович та Андрій Павелко Тарас Юрик, Віталій Попович та Андрій Павелко
Керівник Асоціації футболу Тернопільщини, а за також депутат від ЄС Порошенка Тарас Юрик до останнього не висловлював свою позицію щодо президента УАФ Андрія Певелка.

Нагадаємо, що 16 червня 2023 Шевченківський районний суд Львова затвердив обвинувачення прокуратури в шахрайстві та розкраданні Павелком коштів у розмірі 26.5 млн грн, призначених для будівництва заводу з виготовлення штучної трави. Згідно з рішенням суду Павелка взяли під варту та відправили на 60 днів у СІЗО без можливості внесення застави.

Критична ситуація в українському футболі триває вже тривалий час. Ще у грудні минулого року частина обласних асоціацій намагалися висловити недовіру Андрію Павелку. За останній тиждень вже більше десяти обласних структурних підрозділів направили листи першому віце-президенту УАФ Олегу Протасову, в яких звернулася з вимогою негайно скликати розширене засідання Виконкому УАФ та розглянути низку організаційних питань. Зокрема, щодо розтрачання 20 мільйонів гривень посадовцями організації для юридичного супроводу Павелка та його заступника  у судах.

Офіційного повідомлення щодо позиції Асоціації футболу Тернопільщини не має. Від сьогодні сайт місцевої організації відключений, а на офіційній сторінці у Фейсбуці жодної інформації немає. Відповідальний за інформаційний напрямок АФТ Віталій Попович, який хизується фото з Павелком, також збергіає мовчанку.

Лише вчора ввечері Олександр Резніченко на своїй сторінці опублікував лист від АФТ. Чому цей лист не оприлюднений офіційно – залишається загадкою. Юрик на своїх офційних сторінках також зберігає мовчанку стосовно ситуації зі свої соратником по Європейській солідарності Павелком. 

У свою чергу зазначимо, що Тарас Юрик намагається прикрити відсутність своєї позиції службою у лавах ЗСУ. Варто визнати, що цей депутат все ж був кілька місяців на лінії зіткнень. Та як мінімум останніх пів року він постійно перебуває у Тернополі, відвідує місцеві кафе та бари, футбольні матчі, а також регулярно грає теніс в одному з критих кортів міста.

Також нагадаємо, що Тернопільський апеляційний суд визнав депутатку міськради, дуржину Тараса Юрика Мар'яну винною у п'яній їзді за кермом власного авто. 

Коментарі  

0 #2 Оксі 17.10.2023, 16:52
Цей сайт завжди відрязнявся особливою чорноротістю і непорядністю. Тепер навіть щодо свого "брата по цеху" - журнаіста Віталія Поповича. Яким він боком до ЄС? Невже руки настільки зі ср...и, що не змогли заблюрити його обличчя?!
Скарга
0 #1 Михайло 17.10.2023, 15:18
Надурити простий люд і залізти до корита, а потім трава не рости, а саме, красти, їздити п'яним за кермом та інше. Пора все це бидло гнати і їхнє майно конфіскувати.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ