Читайте нас в соціальних мережах

Голова Тернопільської облради Михайло Головко – у відпустці

Середа, 12 липня 2023 13:27
Сьогодні, 12 липня, у Вищому антикорупційному суді заплановане засідання з розгляду апеляції голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка щодо обраного йому запобіжного заходу.

Заплановане на 6 липня засідання довелося перенести у зв’язку з тим, що адвокати не встигли ознайомитись з апеляційною скаргою. Згодом захисник Олександр Тананакін підтвердив інформацію про те, що Михайло Головко перебуває на лікарняному з 7 липня через погіршення стану здоров’я.

Читайте детальніше про це: Голова Тернопільської облради Михайло Головко – на лікарняному

Також стало відомо, що Михайло Головко, повернувшись з лікарняного, 11 липня пішов у відпустку.

Нагадаємо, Михайла Головка підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Його та двох заступників голови Тернопільської ОВА викрили на одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера у розмірі 2,4 мільйона гривень. Їх затримали 26 червня та повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

За інформацією, яку "Тернополянам" підтвердив адвокат Михайла Головка - Олександр Тананакін, сьогодні, 12 липня, таки розглядають апеляційну скаргу щодо зміни міри обрання запобіжного заходу для голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка. Поки що попередніх результатів немає. 

Окрім цього 13 липня заплановано ще одне судове засідання щодо відсторонення Михайла Головка з займаної посади. Захід мав відбутися 7 липня, але його перенесли через хворобу Михайла Головка.

Читайте детальніше: Антикорупційна прокуратура подала клопотання про відсторонення Головка від посади

Читайте також: Викинула гроші через огорожу: Людмилі Марченко НАБУ та САП повідомили про підозру (відео)

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #5 Тернополянин 09.08.2023, 16:20
Молодці адвокати, спершу почистять гаманець Головка, потім заведуть справу так щоб випотрошити все що є і в кінцевому результаті буде вирок: умовне і без права обнімати посади.
Скарга
0 #4 Михайло 28.07.2023, 08:41
Коли дивишся на це чудо то диву дивуєшся наскільки ця особа привикла жити за рахунок простих людей, ні совісті ні поваги тільки хамство і гроші. Хлопці після війни ми запитаємо де Ви взяли ці статки і зобов'яжемо відповісти за все.
Скарга
0 #3 Правда 27.07.2023, 21:05
На нари і конфіскація всього награбованого щоб іншим було страшно, а то до державного корита і бюджетних грошей тягнуться практично злодюги та аферисти і всі ті що вкурили смак безкарності.
Скарга
+2 #2 Григорій 25.07.2023, 08:20
Жаль, що не на нарах!
Скарга
0 #1 123 12.07.2023, 13:49
Слава богу, що одужав
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ