Читайте нас в соціальних мережах

Додаткові нарахування за воду та тепло ініціював один з лідерів партії «Сила людей»

Четвер, 13 січня 2022 17:24
Ще у 2019 році «міну уповільненої дії» заклав тодішній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

 «Постанова Гончарука»

11 грудня 2019 року прем’єром Олексієм Гончаруком була затверджена Постанова Кабінету Міністрів України №1182 «Про затвердження правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води».  У цьому документі були закладена основа формули, за якою визначаються нарахування за постачання гарячої води та опалення площ загального користування багатоповерхових будинків для квартир з індивідуальним опаленням.

«Формула Гончарука» у 2022 році

Саме до «постанови Гончарука», 8 вересня 2021 були внесені зміни, що й спричинили ефект «вибуху комунальної бомби» - встановлення нових нарахувань для власників індивідуального опалення. На основі «формули Гончарука» українські теплокомуненерго були зобов’язані нараховувати нові суми у платіжках українців. В тому числі й тернополян, які були шоковані новими розрахунками.

І це ще не все. У тому ж 2019 році прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запропонував внести до Верховної Ради невідкладний проєкт закону від президента про тарифи на ЖКГ. За його словами, це мав бути дуже короткий закон. Якби його ухвалили, всі нарахування, які подописували українцям у 2022 році, могли дописати ще у 2019. Слава Богу Володимир Зеленський не підтримав ініціативу тодішнього прем’єра.

«Друга платіжка Гончарука»

Але це не зупинило молодого «реформатора». Саме прем’єр від «Сили людей» був автором «другої платіжки» за газ, що фактично збільшила удвічі фактичну вартість газу для людей. Від чого досі страждають українці.

Україні пощастило, що прем’єрство Олексія Гончарука довго не тривало. Він з ганьбою пішов з посади. Його вигнали свої. Шоковані профнепридатністю Гончарука. Чого вартує лише злита у мережу прослушка наради у Гончарука, де прем’єр зізнається, що він «повний профан в економіці».

Тому Олексій Гончарук був змушений залишити виконавчу службу та повернутися до політичної роботі у рідній партії «Сила людей».

Нагадаємо, колишній прем’єр Олексій Гончарук є засновником та одним з лідерів партії «Сила людей». На парламентських виборах 2014 року саме Гончарук очолював список «Сили людей» до Верховної Ради.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Григорій 28.01.2023, 17:46
Силолюдіці - вороги народу! Гончарук тому підтвердження.
Скарга
0 #1 olena 28.01.2023, 15:41
Сила проти людей- політична сила Гончарука
Скарга

Додати коментар