Читайте нас в соціальних мережах

Коли вимкнуть подачу опалення до осель мешканців Тернопільської області?

Вівторок, 26 березня 2024 17:22
За словами голови правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова, зазвичай опалювальний сезон в Україні закінчується близько 15 квітня.

 

"Але цього року, зважаючи на плюсову температуру, це відбудеться наприкінці березня", - повідомив він у межах інтерв'ю французькому виданню Le Figaro під час візиту до Парижа.

Він наголосив, що Україна спокійно пережила цю зиму.

"Ми засвоїли уроки 2022 року, коли восени зазнали масованих атак з боку Росії, і підготувалися. Наша енергосистема дуже надійна. Але це не означає, що росіяни не намагалися атакувати нашу інфраструктуру щодня", - розповів посадовець.

Що ж відомо про кінець опалювального сезону на Тернопільщині? Деякі громади, як от Підволочиська, вже завершили опалювальний сезон для закладів загальної середньої освіти та об'єктів соціально-культурної сфери.

Тим часом в облдержадміністрації наголошують, що остаточне рішення щодо припинення опалювального сезону повинна ухвалювати місцева влада - залежно від середньої температури повітря.

"Коли середньодобова температура повітря перевищуватиме 8 градусів за Цельсієм впродовж трьох діб, опалення вимкнуть", - підсумували у Тернопільській ОДА.


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Йосип 26.03.2024, 18:31
Що б там не говорили, але перезимували добре. Не зважаючи на війну, комунальники оплювалювальний сезон не провалили.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ