Читайте нас в соціальних мережах

У Чорткові собака, який пережив катування, муки, холод і голод шукає дім (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2023 17:27
Біму лише шість місяців, але за цей час він пережив занадто багато горя. Собака живе у Чорткові, але перебуває на перетримці, яка от-от закінчиться.

 

Про непросту долю чотирилапого пса розповіла зоозахисниця Юлія у спільноті «Чортків Безпритульні Тварини».

«Бім. Спочатку переселенці залишили його нестерилізовану маму. Вона здичіла. Бігала містом. Народила малюків десь в норі. Малюки здичавіли теж.

Вижили лиш троє. Їх закрили в норі і закидали петардами. Ви уявляєте цю жахливу смерть???? Бім вирвався. Втік. Повернувся за місяць до тої самої нори…», - йдеться у дописі.

За словами Юлії, у  Біма задавнений перелом, він кульгає. А ще собака мав піроплазмос (укус кліща) та 4 дні був на межі життя та смерті.

«Бім худенький як трісочка. Але Бім має право на життя. Він недовіряє людям Йому всього 6 місяців а єдине що він знає в житті це лиш муки, голод, холод і катування.

Через 14 днів Бім повертається на вулицю, перетримка закінчується 20.12. Знаю що слово "потримати до прилаштування собаку" для Чорткова це нонсенс. Шкода Біма. Ненависть до двоногих...Раптом ви готові дати шанс собаці з поломаною долею дзвоніть: 0950822212», - пише зоозахисниця і вірить, що серед людей знайдуться нові господарі для песика, який, здається, зневірився у цьому світі.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ