Читайте нас в соціальних мережах

На обході Тернополя триває ремонт аварійного шляхопроводу (відео)

Вівторок, 22 серпня 2023 09:15
На 109-метровому шляхопроводі поблизу села Великий Глибочок, що в у складі траси Р-41 Обхід Тернополя, тривають ремонтні роботи.

Наразі там бетонують перший прогін. Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури, це один із ключових етапів ремонту споруди.

"Підрядна організація влаштовує розподільчу плиту на правому проїзді шляхопроводу. Саме розподільча плита приймає на себе динамічні навантаження від руху транспорту, її якість та міцність є запорукою тривалої експлуатації шляхопроводу. Тепер потрібно зачекати, аби бетон на прогоні шляхопроводу набув необхідної міцності.

Після цього підрядник нанесе гідроізоляцію та нове асфальтобетонне покриття. Буде зроблено тротуар, бар’єрне, і перильного огородження. Роботи під шляхопроводом продовжуються", – зазначили в автодорі.

Нагадаємо, шляхопровід поблизу Великого Глибочка востаннє ремонтувався більш як 40 років тому. Через загрозу руйнування Уряд виділив фінансування на його невідкладний ремонт.

Ця ділянка є стратегічною, адже траса Р-41 примикає до головних транспортних коридорів Тернопільської області: М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська і М-30 Стрий - Ізварине. Під час повномасштабної війни кількість транзитного транспорту на Р-41 значно зросла, а разом з цим – збільшилось навантаження на шляхопровід.

Читайте також: Вперше за 30 років стартував ремонт аварійного шляхопроводу на дорозі Р-41 біля Тернополя

На трасі "Тернопіль - Львів" повністю перекрили 36-метровий міст

Демонтують балки: на Тернопільщині капітально ремонтують 36-метровий аварійний міст через річку Стрипа (фото)

На дороги Тернопільщини наносять спеціальне захисне покриття (фото)


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ