Читайте нас в соціальних мережах

Москалів на ножі: голова Тернопільської райради нагадав, як потрібно розправлятися з попами мп (відео)

Вівторок, 04 квітня 2023 21:25
голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог
Голова Тернопільської райради Віктор Козорог нагадав, як 13 років тому він разом з побратимами відстоювали українську церкву. 

Настав 2023 рік, продовжується війна з росією, а в Україні і в тому числі на Тернопільщині досі відкриті храми мп. 

Голова Тернопільської райради Віктор Козорог на власній сторінці у Фейсбук опублікував відео, як 13 років тому відкривали храми мп для українських вірян. 

"Хочеться згадати ще січень 2010 року село Мусорівці тодішнього Збаразького району. Ми ще молоді свободівці разом із головою на той час Тернопільської міської організації, а сьогодні головою обласної ради Михайлом Головком, на запрошення більшості місцевої релігійної громади прибули до храму для того, щоб допомогти вигнати звідти попів, які своїм злим язиком отруювали мозок українців довгими роками. Так, обраний нами спосіб можливо хтось назве радикальним на той час, а хтось навпаки. Але ми уже тоді хотіли, щоб українці прокидалися, бо розуміли, що ворог всередині нас готується до війни та хоче перемогти в першу чергу наші душі та голови", - відзначив у дописі голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що на Тернопільщині староста разом із синами з "ЄС" будують храм московського патріархату: жителі звернулися до експрезидента.

А також - За Бога можна дати і по морді, але піст: у Тернополі парафіянка мп накинулася на активістку.


Коментарі  

0 #3 Михайло 06.04.2023, 07:52
Ці перекинщики навіть мають прізвище КОЗОРОГ, а чому не КОЗОРІГ.
Скарга
+2 #2 Правда 05.04.2023, 15:48
Коли потрібно свободівцям до влади то вони ходили до чорта, а зараз стали великими патріотами, для прикладу пан Головко вибирався до ВР і заходив в кожну церкву МП і попи його підтримували та благословили,а зараз вже попи не друзі то скажіть будь ласка патріот Козорог кому ви будете служити потім.
Скарга
+1 #1 Григорій 05.04.2023, 10:20
Скільки, виявлявляється, патріотів постфактум. Особливо, коли перемога України є незаперечною. А до цього чого мовчали?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ