Читайте нас в соціальних мережах

"Він не наш боєць", - "азовці" Тавр та Гендальф про військового з Тернополя Михайла Діанова (відео)

Четвер, 09 березня 2023 21:01
"азовці" Тавр та Гендальф про Діанова "азовці" Тавр та Гендальф про Діанова
Начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич "Тавр" та Ілля "Гендальф" Самойленко, ТВО заступника командира бригади "Азов" близько двох годин спілкувалися з журналісткою Наталією Мосейчук. 

Окрім всього, мова зайшла і за Михайла Діанова, захисника "Азовсталі, військового з Тернополя, старшого сержанта 36-ї бригади морської піхоти, який був полоні, звільнений, а також отримав численні травми та поранення і був прооперований за кордоном за кошти українців та за сприяння відомого українського олігарха Рената Ахметова. 

В інтерв'ю Наталія Мосейчук запитала "азовців" про Михайла Діанова, на що останні одноголосно відповіли, що він до "Азову" не має ніякого відношення. 

"Він не наш боєць! І до полку "Азов" ніколи ніякого відношення не мав. І не має. І не буде мати. Навіть, якщо захоче вступити. І я не розумію, ось цей його посил стосовно того, що Женевська конвенція передбачає, що після полону ти не можеш воювати - це неправда. Я більше того скажу, коли ми домовлялися стосовно виходу в полон через гарантії третьої сторони, навіть росіяни казали, що ви можете робити після того, як вас звільнять все, що завгодно. Це Редіс особисто питав, - відзначив Богдан Кротевич. - Мені просто дуже не подобається, коли, ось я вам казав, що ми люди військові, і є люди, які продали душу, я не знаю, якісь там політичні амбіції мають і так далі. Я скажу так, в мене тригер коли військова людина не думає про війну, а повинен думати, ось і все. І мені не подобається, що багато хто думає, що Діанов - "азовець". Реально багато хто, це я не знаю, звідки так пішло, це проблема. Так він був на "Азовсталі", він є бійцем морської піхоти, тому всі питання стосовно Діанова до керівництва морської піхоти, а не до нас". 

Ілля "Гендальф" Самойленко наголосив, що відповідь така категорична, бо військовий має воювати, а не бути чиєюсь іграшкою на публічних заходах.

"Я проти цього, щоб з військових робили просто прикраси, які там можна, як брязкальця з собою взяти на якийсь там івент, показати і сказати, дивіться, ось в нього машина за 300 тисяч доларів, а в мене ручний військовий. Це ганебна практика. Тому така реакція", - сказав Ілля Самойленко. 

Детальніше у відео на 1.37.09.

 

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Олена 05.04.2023, 10:20
А хіба Діанов десь говорив, що він азовець? Скрізь написано, що він морський піхотинець. Що за звичка у нашого народу обливати брудом один одного? То Пташка щось не те сказала, тепер Діанов. Хіба на Азовсталі був лише полк Азов? Не можуть всі люди жити лише війною, не всі такі мужні, відважні, як азовці. Але кожен боронить країну так, як може, хтось може з останніх сил, але не показує цього. Поважаймо один одного і дякуймо кожному, хтось робить для перемоги все, що у його силах.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ