Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський морпіх віддасть зібрані на лікування мільйони для побратимів: "Мені пощастило більше"

П'ятниця, 14 жовтня 2022 11:00
Тернополянин Михайло Діанов – боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ – повернувся з російського полону у вересні. 

У мережі люди одразу зініціювали збір коштів на його лікування. У бійця складна травма руки, пошкоджена нога та ще ряд проблем зі здоров'ям.

Кошти надходили шаленими темпами та лише за декілька днів для тернопільського захисника зібрали майже 7 мільйонів.

Загалом на рахунок надійшло 23 млн 430 тис. грн. Чоловік збирався витратити їх на реабілітацію, проте один бізнесмен вирішив допомогти йому та покрити усі витрати.

Днями Діанов повідомив, що буде з коштами, які задонатили українці.

"Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше.

Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!", – зазначив він у "Фейсбуці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ