Читайте нас в соціальних мережах

На лікування звільненого з полону тернопільського захисника за декілька днів зібрали майже 7 мільйонів

Понеділок, 26 вересня 2022 09:43
Менш як за добу на лікування оборонця Маріуполя з Тернопільщини Михайла Діанова пожертвували 6 мільйонів гривень.

Боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ нещодавно повернувся з полону. У нього важке поранення руки та інші проблеми зі здоров'ям, оскільки належної меддопомоги захисник у неволі росіян не отримав. 

Попри те, що збір вже закрили, на рахунок продовжують надходити кошти, а сума майже сягнула 7 млн гривень.

Нагадаємо, що фото Михайла Діанова з металевою конструкцією на руці облетіло весь світ. Перебуваючи на "Азовсталі" у вкрай важких умовах, без їжі, води та медикаментів, воїн вражав незламністю духу. Чоловік підкорив тисячі сердець мужнім поглядом та щирою посмішкою.

У полоні морпіх знаходився 4 місяці. за цей час його рука не то що не зрослася, у ній не вистачає 4 сантиметри кістки. Попереду у героя декілька операцій. У "Фейсбуці" Михайло подякував українцям за підтримку.

"На жаль не можу відразу подякувати кожному з Вас особисто. Ще не прийшов до тями. Треба багато часу для того, щоб звикнути до того, що я вдома. Зараз вирішується питання мого повного відновлення після поранень. Потрібно зробити декілька операцій. Потім фізіотерапія і т.д і т.п. Головне, що живий. Ще раз дякую", написав захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 українських полонених обміняли на Медведчука: серед них – командири легендарного полку

308722455_5436203566473784_8388478954817835774_n.jpg

моно.jpg


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар