Читайте нас в соціальних мережах

Гра Авіатор (Aviator): секрети успіху

Четвер, 08 грудня 2022 20:20
Гра Авіатор (Aviator): секрети успіху
Автомат Aviator - новітня розробка популярного грузинського оператора Spribe.

З моменту першого виходу в ефір гра вже встигла поставити кілька рекордів по відвідуваності.

За даними експертів young-aviators.com, Авіатор став найпопулярнішим слотом компанії Spribe з моменту її дебюту. Емулятор відноситься до нового типу інтуїтивних азартних апаратів. Він відрізняється простотою правил, стильним оформленням, високим відсотком видачі і динамічністю процесу гри.

Залежно від особистих переваг і очікувань від ігрового процесу користувачі можуть розважатися в Авіатор на гроші або в демо режимі. Ознайомча версія слота запускається без реєстрації. Ставки здійснюються на безкоштовні кредити. Детальні технічні характеристики слота описані тут.

У чому суть гри?

Перед гравцем стоїть завдання визначити максимально вдалий час, щоб зіграти ставку. Одночасно з підйомом вгору літака зростають коефіцієнти виплат. Якщо гравець довіриться своїй інтуїції і своєчасно натисне клавішу, то отримає приз. Головне не дозволити літаку полетіти. Інакше винагорода згорить і гра буде програна. Період оплачуваного польоту визначається спеціальним ігровим алгоритмом.

Досвідчені гравці стверджують, що безпрограшної системи гри в Авіатор не існує. Популярною тактикою є мартінгейл-гравець подвоює ставку після кожного програшу. Подібна стратегія вимагає солідного балансу.

Статистика

Над ігровим полем слота знаходиться вкладка, що містить історію раундів. Тут гравці можуть ознайомитися з тривалістю польотів літака і виражених в множниках винагородах. Передбачена опція очищення історії.

Вивчення статистичних даних дозволяє гравцеві виробити власну стратегію і систему гри. У слоті передбачений чат, що дозволяє обмінюватися повідомленнями і смайликами з іншими гравцями. Подібна взаємодія дає можливість вивчити ігровий досвід інших користувачів і застосувати його на практиці.

Правила гри

Діапазон ставок задає азартний заклад: казино або букмекерська контора. Поки літак не зійшов з траєкторії, у користувача є шанс на виграш. Відлетів аероплан означає програш.

Гравцям доступний ручний або автоматичний режим гри. У другому випадку ігровий процес відбувається без участі геймерів. Перед початком раунду гравець повинен визначити суму, що розміщується на кону (ставку) і множник (кешаут). Клавіша "Ставка" автоматично натискається при заданому гравцем значенні множника. Якщо аероплан не встигне полетіти до натискання клавіші, то призові будуть зараховані на баланс геймера.

Алгоритм гри

Азартний автомат від Spribe відрізняється простотою і доступністю правил. Гравцеві треба тільки довіритися своїй інтуїції і отримувати задоволення від захоплюючого ігрового процесу. Новачкам рекомендується слідувати простий покрокової інструкції:

  1. Запустити ігровий раунд.
  2. Визначити автоматичний або ручний режим гри. У першому варіанті вибрати ставку і кешаут.
  3. Зробити ставки в обраному інтервалі.
  4. Контролювати зростання множника.
  5. Своєчасно натиснути на кнопку» Ставка " і отримати заслужений приз.

Головне не дозволити літаку вилетіти за гральне поле, інакше грошові кошти зникнуть.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ