Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян закликали анонімно повідомляти про гральний бізнес

П'ятниця, 24 січня 2020 14:10
На території Тернопільщини не залишилося жодного працюючого грального закладу, однак не факт, що деякий гральний бізнес піде у підпілля.

З цього приводу начальник ГУНП в Тернопільській oблаcті Oлeкcандр Бoгoмoл під чаc брифінгу звернувся до тернополян із проханням повідомляти поліцію про всі незаконні клуби, лотереї та інші гральні заклади в місті.

—  Згідно з новим законом, гральний бізнес перейде в категорію тяжких злочинів. Залишилося тільки президенту підписати його – і закон вступить у дію. Ми будемо мати всі можливості для того, щоби проводити негласні слідчі дії та боротися з цією бідою. Також новий закон дозволить притягувати до відповідальності правоохоронців. Звертаюся до всіх мешканців Тернопільщини! Якщо дізнаєтесь про діяльність, розташування гральних закладів у нашому місті, повідомляйте на гарячу лінію поліції. Повідомляти можна і анонімно, ми будемо реагувати на ваші звернення. Тобто не обов’язково вказування прізвище, ім’я та по батькові. Щодо грального бізнесу в мережі Інтернет, то цим займатиметься вже кіберполіція, —  зазначив Олександр Богомол.

Додати коментар