Читайте нас в соціальних мережах

"Цілу ніч неможливо зімкнути очей. Вантажівка одна за одною", – у Ланівцях нищать центральну вулицю

Понеділок, 14 жовтня 2019 14:31
У райцентрі Ланівці, що на Тернопільщині, вантажівки нищать центральну вулицю.

Лановецька міська рада стурбована наслідками їзди великогабаритного транспорту вулицею Незалежності, що є частиною державної дороги місцевого значення Т20-12 Ланівці-Лисогірка.

"Через інтенсивний рух на цій ділянці з'являються вибоїни та нерівності. Також трапляються випадки, котрі можуть призвести до дорожньо-транспортних пригод, як-от обвал телекомунікаційного люка. Міська рада із своєї сторони офіційними листами пропонувала альтернативні напрямки руху великогабаритного транспорту, щоб зменшити навантаження на центральну вулицю міста, проте вони не були підтримані", – пишуть на сторінці Лановецької міської ради у Facebook.

Міська рада звернулася до Лановецької РДА, Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА та Патрульної поліції з проханням посприяти швидкому вирішенню ситуації, що склалася.

Люди, які живуть на цій вулиці, кажуть, що вантажівки їздять там протягом усієї ночі.

"Це просто нестерпно. Живемо на Незалежності. Цілу ніч не можливо зімкнути очей. Вантажівка одна за одною з інтервалом в 1 хвилину курсує через центр. Це потрібно вирішити терміново. Тут також живуть люди. Це ж центр нашого містечка!", – розповідає Ірина Бородавчук.

71889055 928198100897970 6551056991739969536 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ