Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина: 19-річний юнак вкрав автомобіль, щоб покататися селом

Середа, 10 квітня 2019 16:41
У незаконному заволодінні транспортним засобом та у крадіжці грошей співробітники Зборівського відділення поліції підозрюють 19-річного жителя одного із сіл району.

Аби покататися, хлопець викрав бус у сусіда та прихопив з салону 2800 гривень, повідомляють у поліції.

Повідомлення про крадіжку автомобіля марки «Volkswagen T4» надійшло до співробітників Зборівського відділення поліції від власника. Чоловік, прокинувшись вранці, виявив відсутність автівки на подвір’ї свого господарства.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Викрадений автомобіль правоохоронці виявили на узбіччі дороги у сусідньому селі. У транспортному засобі було пошкоджене колесо. Вже невдовзі поліцейські вийшли і на слід злодія.

Причетним до протиправного виявився 19-річний сусід потерпілого.

Як з’ясувалося, хлопець повертався додому пізно ввечері з гостей. На сусідському подвір’ї помітив автомобіль.

З якою метою сів покататися на чужому транспорті – пояснити не зміг. В автівку потрапив без проблем, адже власник не замкнув дверей, ще й залишив ключі від машини в салоні.

Далеко заїхати на краденому бусі юнакові не вдалося, пробивши колесо, зупинився у сусідньому селі. У машині зловмисник знайшов гроші, які тікаючи прихопив з собою.

Ласого до чужого майна юнака поліцейські розшукали за місцем проживання. Він зізнався у протиправному. Крадені гроші у нього вилучили.

Щодо підозрюваного слідчі розпочали кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ