Читайте нас в соціальних мережах

Два роки ув'язнення дав суд водію, який чинив опір патрульним на Гайовій у Тернополі

Вівторок, 23 квітня 2024 09:51
Агресивний водій, який чинив опір правоохоронцям на Гайовій, отримав два роки позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

Нагадаємо, випадок стався 18 липня 2023 року на вулиці Гайовій у Тернополі. Інспектори помітили автомобіль, який рухався з технічною несправністю та подали йому сигнал про зупинку, проте кермувальник вимогу проігнорував та став втікати.

Зупинити Mercedes-Benz поліцейським вдалося на території гаражного кооперативу. Водій та пасажир стали нецензурно висловлюватися та погрожувати правоохоронцям.

"Чоловік поводився агресивно, систематично провокуючи та принижуючи патрульних, не виконував законні вимоги інспекторів та умисно перешкоджав проїзду службового авто", – розповіли у поліції.

З'ясувалося, що водій 17 разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР. Окрім того, він був позбавлений права керування транспортним засобом.

22 квітня Тернопільський міськрайонний визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків), ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) КК України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар