Читайте нас в соціальних мережах

Під час вчорашнього розпродажу тернополяни купили "раритетного мотлоху" з гаража на 48 тисяч гривень

Понеділок, 31 серпня 2015 13:50
Організатори другого благодійного «гаражного розпродажу» підрахували зібрані кошти. На ці гроші волонтери ще до проведення акції обіцяли купити автомобіль для бійців, котрі воюють в АТО.

Розпродаж проходив у Тернополі на Майдані Волі 30 серпня протягом дня. Тернополяни та гості міста мали нагоду придбати вишивку, одяг, книги, посуд, навіть меблі чи газові плити й колонки, від раритетного і до сучасного чи навіть нового. Словом, кожен міг купити щось потрібне для себе і, разом з тим, допомогти своїм захисникам на Сході.

Відвідувачів захід зібрав чимало, а от грошима люди ділитися не поспішали. Позаяк, сума виручених коштів складає 48 337 грн., €20 і $10.

Волонтери зізнаються, що планували зібрати більше, але й цей результат є непоганим і навіть перевищує попередній, коли аналогічний розпродаж Тернополі зібрав майже сорок шість тисяч гривень. За них волонтери зуміли купити позашляховик, який із тепловізором, одягом та медикаментами передали 56-ій бригаді у зону АТО.

Цього разу зібрані кошти планують витратити на автомобіль для військовослужбовців. Транспортний засіб поїде в 53 бригаду.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ