Читайте нас в соціальних мережах

Винні у пожежі в історичній частині міста сядуть на 8 років

Середа, 05 серпня 2015 18:27
В історичній частині Тернополя, на вулиці Сагайдачного вчора вночі спалахнула пожежа. Вогонь охопив верхні поверхи будинку, а потім перекинуся на дах.

 Збитки внаслідок пожежі підраховує спеціальна комісії. Однак підприємці заявляють, що пошкоджено майже  все майно, яке перебувало у приміщеннях на момент пожежі. Не зважаючи на аварійний стан будівлі власникам торгових точок все ж дозволили на пів години зайти у будівлі та винести те що вдасться. З оберемками речей люди довго стояли біля обгорівшого вщент торгового центру та у паніці не знали, що мають робити.

«Про пожежу я дізналась сьогодні зранку увімкнувши канал місцевих новин. Досі не можу прийти до  тями. Адже не зважаючи, що пожежа не сильно зачепила наше приміщення на другому поверсі – все залито водою, весь одяг просякнутий димок. Не думаю що цей товар вдасться реалізувати», - розповідають пані Тетяна.

Власники приміщень у торговому центрі в один голос звинувачують у загоранні піцерію Scorini. Мовляв ті готують піцу на відкритому вогні. Проблеми з димоходом у закладі харчування виникли ще в обід, а вже об 23:00 все переросло у пожежу.

 Натомість власники піцерії кажуть , що пожежа виникла не у них, а пожежна сигналізації спрацювала після приїзду вогнеборців.

«У нас навіть не пошкоджене приміщення, а лише чути запах диму. Але якби пожежа розпочалась в нас, то наслідки були б масштабнішими. Та звісно що все стани очевидним після результатів експертизи», - розповідає директор пі церії Назар Крекотень.

Додамо, що за фактом надзвичайної події порушено кримінальне провадження за частиною другою статті 270 ККУ  -  порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Карається таке порушення позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

На даний час правоохоронці проводять огляд місця пожежі, описують пошкоджене майно. Призначено ряд судово-криміналістичних експертиз.

P1260428

P1260432

P1260430

P1260427 

Коментарі  

0 #5 Шаші 07.08.2015, 21:36
Тоді вір Шашко злодію, хабарнику і брехуну лисому Полтінніку. Хіба тільки готуй відразу зелені, бо з такими як ти сраколизами Гнидал і говорити не буде. Хіба відлижеш лисому збоченцю...
Скарга
-1 #4 Саша 06.08.2015, 23:42
Найшли кому вірити брехуну Муцу, який дурив навіть януковича і своїх однопартійців з партії регіонів і розводив їх на гроші, за що крепко получив по морді
Скарга
0 #3 Правда 05.08.2015, 20:57
«Нічна пожежа на Сагайдачного – це підпал та спланована акція проти місцевої опозиції зі сторони Надала!», - Орест Муц ternopoliany.te.ua/.../...
Скарга
-1 #2 Ігор 05.08.2015, 20:09
Підпал організував водій Надала за вказівкою Надала.
Скарга
+1 #1 gilgamesh 05.08.2015, 19:17
"...за фактом надзвичайної події порушено кримінальне провадження за частиною другою статті 270 ККУ - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Карається таке порушення позбавленням волі на строк від трьох до восьми років."
Аффтор, а ти сам віриш в те, ЩО написав? Я вірю. Вірю, що сяде ... хтось, тобто, НІХТО. :-*
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ