Читайте нас в соціальних мережах

Хайп на бронюванні: 67-річного екс-викладача «фінансового» використовують для дискредитації Володимира Труша

Середа, 17 квітня 2024 09:30
колишній голова ТОВА Володимир Труш колишній голова ТОВА Володимир Труш
Ціла група місцевих сайтів використали неперевірену інформацію фейсбучного бота про бронювання колишнього голови місцевого ОВА Труша завдяки роботі у ЗУНУ.

Як виявилося, як аргумент використали ім’я та прізвище 67-річного викладача пенсіонера, який не працює у ВУЗі вже з 2008 року.

Вчора, 16 квітня, "Тернополяни" опублікували ексклюзивне інтерв'ю з колишнім головою ТОВА Володимирем Трушем

В коментарі "Тернополянам" Володимир Труш пояснив, що він не заброньований від служби в ЗСУ, адже хоч і працює викладачем в ЗУНУ, але немає наукового ступеня.  Більше того, Труш відзначив, що його присутність у ВУЗі не перешкоджає бронюванні інших працівників. 

Нагадаємо, чотири дні тому у профілі Марія Смолей у Фейсбук, який є "фейковим", була опублікована інформація, що через Володимира Труша, ЗУНУ не може забронювати від призову її чоловіка. 

Отже, за нашими даними, єдина особа, яка працювала у ЗУНУ з таким прізвищем - це 67-річний Смолей Василь Васильович, який звільнився з ВУЗу у 2008 році.

На сьогодні цьому науковцю виповнилося 67 років!

Сьогодні ж один з власників тернопільських сайтів, який є екс-наркозалежним з кримінальним минулим та зараз переховується вдома від служби в ЗСУ, написав, що Смолій Василь є поважним кандидатом економічних наук ЗУНУ. Він же автор наукових робіт і книг. 

У своїх постах апелюють до людини, якій сьогодні 67 років і яка 16 років тому звільнилася із ЗУНУ, роздувають на рівному місці скандал, що ніби то через Володимира Труша не можуть забронювати того ж Смолія. 

На жаль, ці екс-наркомани не намагалися отримати офіційний коментар в ЗУНУ про колишнього 67-річного працівника, який давно звільнився і на пенсії.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Тернополянин 17.04.2024, 20:14
Цей злодійський вуз під керівництвом Крисоватого потрібно закрити так як там зібралася вся злодійня, а пан ТРУШ ще її доповнив. Обікрали злодюги простих людей працівників радгоспу "Тернопільський " і на майновому комплексі керівники стали доларовими мільйонерам. Пора НАБУ братися за це злодійське кубло.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ