Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільському ТЦК прокоментували скандал із хабарем

П'ятниця, 29 березня 2024 16:24
У Тернопільському обласному ТЦК СП вважають, що окремі їхні працівники дискредитують не лише себе, але й героїв, які несуть службу поряд з ними.

 

Йдеться зокрема про резонансну справу щодо затримання 17 березня одного із військовослужбовців Тернопільського ОМТЦК СП за ознаками корупційного правопорушення. Нагадаємо, той вимагав хабар хабар у сумі 23750 грн.

«Підтверджуємо нульову  толерантність до корупції та осіб, які дискредитували себе на службі в ТЦК та СП. Військовослужбовці, які замість виконання обовʼязків, займаються самозбагаченням та порушують закон, не можуть і не будуть нести службу поряд з героями, які повернулись після поранень та проходять службу в ТЦК та СП», - кажуть в Тернопільському обласному ТЦК СП.

Хабарника затримано та розпочато кримінальне провадження. Згодом для обвинуваченого було обрано запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

«У Тернопільському ОМТЦК СП також проведено службову перевірку, за результатами якої встановлено осіб, які сприяли фігуранту корупційного випадку. Вони були відсторонені від виконання посадових обов’язків та переведені для подальшого проходження служби до інших військових частин», - інформують у Тернопільському ТЦК СП.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Лютий 30.03.2024, 05:02
Позор - нема можливості відкупитися законно. І дуже наївно думати що багаті не знайдуть способу. Просто тупо держава втрачає кошти які могли піти на ЗСУ, успішних людей (просто втічуть від закритих кордонів)
Скарга
0 #2 Лютий 30.03.2024, 04:59
Мало брав, от і здали свої ж...
Скарга
+2 #1 Йосип 29.03.2024, 18:26
Не окремі, а всі ви хабарники. Всі одним миром мазані!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ