Читайте нас в соціальних мережах

Майже 500 жителів Тернопільщини долучились до "Армії відновлення" цьогоріч

Вівторок, 26 березня 2024 11:43
На Тернопільщині реалізується урядовий проєкт "Армія відновлення".

Його запровадили з метою залучення людей, які тимчасово втратили роботу, до виконання ними суспільно корисних робіт.

З початку реалізації центрами зайнятості залучено до проєкту 1434 особи, у 2024 році – 460. З них 83 – внутрішньо переміщених особи.

Як повідомили в обласній державній адміністрації, найбільше людей долучились до "Армії відновлення" у Бережанській, Білобожницькій, Борсуківській, Більче-Золотецькій, Бучацькій, Васильковецькій, Великоберезовицькій, Великодедеркальській, Гусятинській, Заліщицькій, Збаразькій, Зборівській, Іване-Пустенській, Козівській, Козлівській, Купчинецькій, Коропецькій, Кременецькій, Лановецькій, Лопушненській, Микулинецькій, Монастириській, Підволочиській, Підгаєцькій, Саранчуківській, Скала-Подільській, Скалатській, Скориківській, Теребовлянській, Тернопільській, Чортківській, Шумській територіальних громадах.

Нагадаємо, державна ініціатива "Армія відновлення" стартувала в Україні у 2022 році. Люди, які з різних причин залишились без роботи, зможуть долучитись до виконання суспільно корисних робіт з відбудови країни.

Для учасників проєкту зберігається статус безробітного. Це легальна робота, адже укладаються строкові трудові договори, працівники отримують заробітну плату не нижче мінімальної, набувають страхового стажу та мають соціальний захист і гарантії.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Alniv 26.03.2024, 15:10
Багато випадків вже було, коли людей потім забирали ТЦК. Тому треба бути уважними. Також пропонують долучатися до "Армії відновлення", але у Донецькій області. Знайомі так випадково потрапили на суспільно корисні роботи під Часовим Яром і досі не повернулися.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ