Читайте нас в соціальних мережах

Поскаржитись на нахабних водії можна по інтернету

Четвер, 23 липня 2015 18:38
Нахабне паркування у Тернополі, особливо на пішохідних переходах та зелених зонах – вічна проблема.

Відтак у файному місті створили сервіс BadParking — спеціально для скарг на паркування. Сервіс BadParking.in.ua призначено для створення скарг до Державної автомобільної інспекції України на дії водіїв автомобілів, які, на думку користувача сервісу, порушують Правила дорожнього руху, зокрема, у частині зупинки/стоянки транспортних засобів.

Для подання скарги необхідно сфотографувати автівку, заповнити форму та надіслати скаргу. Також автори проекту просять тернополян при заповненні форми вказувати власні контактні дані: прізвище, ім'я, по батькові, адресу для листування та телефон.

«ДАІ не розглядатиме скаргу, подану анонімно, тому Ваші П.І.Б. є обов'язковими. Адреса для листування потрібна для отримання відповіді від інспектора ДАІ, який розглядатиме Вашу скаргу, а телефон може бути використаний інспектором для уточнення у Вас деталей справи», - кажуть автори проекту.

Варто додати, що створенням сервісу BadParking задоволені не всі тернополяни. Одні підтримують таку ініціативу, інші ж кажуть, що проблему «нахабного» паркування треба розглядати масштабніше. Мовляв, оскільки у місті мало місць для паркування, водії змушені паркуватись у недозволених місцях.

«Я водій і не проти, щоб такий сервіс існував, але тоді давайте ще створимо сервіс «Де припаркуватись у Тернополі?» Місцева влада так продає і роздає землю, що на парковки місць немає. Якщо вже скаржитись - то першою потрібно карати владу, яка дає дозволи на бізнес без урахування паркувальних місць. Бо згідно правил дорожнього руху водії також мають право на належні умови для руху і паркування», - пише пан Віталій у спільноті «Від Тернополя до Тернополя».

Фото: badparking.in.ua

Коментарі  

0 #1 yefim 24.07.2015, 10:50
А яке уточнення? Діаметр коліс треба,чи об"єм двигуна неправильно припаркованного автомобіля?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ