Читайте нас в соціальних мережах

У Бережанах волонтери за власні кошти виготовляють антени для радіостанцій на потреби ЗСУ (фото)

Вівторок, 30 січня 2024 14:30
У місті Бережани, що на Тернопільщині, на базі центру дитячої та юнацької творчості Бережанської міської ради продовжують виготовляти для наших військових антени для радіостанцій. 

"Ми, працівники Центру дитячої та юнацької творчості Бережанської міської ради продовжуємо виготовляємо для наших військових антени для радіостанцій. При виготовленні антен для радіостанції «MOTOROLA» потрібно виконувати токарні роботи. Хочемо подякувати всім, хто точив, свердлив на своїх і не своїх токарних станках, на своїй електриці, хто займався організаційними питаннями. Велика вам шана і подяка. Дякуємо: Богдану Ломницькому, Михайлу Лапшинському, Василю Умришу, Ігору Соколовському, Богдану Лапчаку, Степану Сагайдачному, Богдану Нижнику, Миколі Солонинці та Василю Стебельскому", - йдеться у повідомленні центру дитячої творчості. 

Волонтери не оголошували великих зборів на матеріали.

"Переважно збираємо поміж себе. Ще нам допомагають небайдужі люди, які нам довіряють. Тож хочемо подякувати всім, хто допомагає нам коштами на закупівлю матеріалів: Ірині Ковальчук (5000 грн.), Аллі Соколовскій (1000 грн.), Тарасу Котлярчуку (3000 грн.), Галині Хомі (1000грн.), Володимирі Мариняк (1000 грн.), Володимиру Огнистому (100 грн.) та Василю Зорику (1000 грн.)", - повідомили волонтери. 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Григорій 30.01.2024, 16:25
Невже на Тернопіллі залишились верстатники?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ