Читайте нас в соціальних мережах

Пристрасті в Тернопільській облраді: Михайло Головко не звільняє кабінет голови

Неділя, 29 жовтня 2023 10:15
Михайло Головко після звільнення з посади голови Тернопільської обласної ради не з’являвся на робочому місці.

Про це розповів місцевий журналіст Сергій Сiнкевич.

За його словами, Михайло Головко забрав з собою ключі від кабінету голови облради та не звільняє приміщення. Окрім цього не забирає свою трудову книжку.

«Там, де нема змін, розум гине. У нас, судячи з усього, ще не все втрачено. Зміни є...У Тернопільській обласній раді – 64 депутати. У четвер сесія зібралась у максимально можливому у нинішніх умовах складі. Реєстрація показала: у сесійній залі 51 депутат. І всі вони, без жодного виключення, під час таємного голосування, звільнили Головка з посади голови. А він у цей час ховався у кабінеті. І відразу після голосування, вже у колишньому кабінеті, виступив з «палкою промовою», яка вкотре підтвердила: у голові Головка хворі амбіції остаточно перемогли здоровий глузд», - зазначив Сергій Сінкевич.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали раніше: Історичне рішення: як Тернопільська облрада сьогодні звільняла Михайла Головка (фоторепортаж)

У цей момент, призначений депутатами вести сесію Володимир Болєщук підписав ухвалене рішення про звільнення, поінформував про це депутатів, рішення за процедурою було передане державному реєстратору, який і вніс зміни до державного реєстру про те, що Михайло Йосифович Головко відтепер не голова Тернопільської обласної ради.

«У відділі кадрів обласної ради запис про звільнення було зроблено у трудовій книжці Головка, а копію запису спрямували звільненому електронним способом. У п'ятницю – 27-го жовтня – Головко в «білому домі» не з'являвся. Зрештою, він і зараз залишається депутатом. Може будь коли прийти і особисто забрати трудову книжку, а інакше – її відправлять йому поштою».

За словами Сергія Сінкевича, зачиненим залишається кабінет голови облради.

«Ключі Головко забрав з собою. Поки що ніхто ламати замок не збирається, але звільненому все-таки доведеться відчинити, забрати особисті речі, і вчисту звільнити приміщення, яке до обрання нового голови стоятиме порожнім. Виконуючий обов'язки голови обласної ради Болєщук працюватиме у своєму кабінеті першого заступника», - наголосив Сергій Сінкевич.

Детальніше про це: Державний реєстратор вніс зміни в офіційних документах про керівника Тернопільської обласної ради

Володимир Труш розповів, чи причетний до звільнення Головка (відео)

Чи справді Олександр Богомол може стати очільником ОВА: Володимир Труш відповів (відео)

Читайте також: Труш запевнив, що не буде головою облради, а Богомол не очолить Тернопільську ОВА (відео)

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #4 Тернополянин 29.10.2023, 17:36
Скоро прийдуть і до Владика тому, що крали, підписували, рішали разом. Пан Болещук вже не одного зїв і має пока гарне прикриття, але ще трохи і ця криша потече.
Скарга
+2 #3 Григорій 29.10.2023, 14:45
Вчепися за крісло зубами і руками. Справжній патріот! Патріоти, вони такі - залізе у корито з головою і плямкає від насолоди.
Скарга
0 #2 Владик 29.10.2023, 12:05
болєщук зїв головка
Скарга
0 #1 Правда 29.10.2023, 10:23
Це приклад патріота та слуги народу, а кабінет для корупціонера це все. Не буде кабінету і не буде бабла тому, що кабінет для цих потвор це все і тому так голота тримається за крісло а не за закон.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ