Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі експерти досі встановлюють чи був напідпитку за кермом службового авто директор КП "Збараж"

П'ятниця, 20 січня 2023 08:45
Ігор Богайчук справа Ігор Богайчук справа
Ввечері, 15 січня, у місті Збараж, що на Тернопільщині сталася ДТП за участю двох авто. 

"Працівники поліції на місці події побачили два автомобілі, які зіткнулися, - розповів Сергій Крета, керівник сектору комунікації ГУ НП у Тернопільській області. - Один із легкових автомобілів належить місцевому комунальному підприємству, інший був автобус "Мерседес Спринтер" бус". 

Журналісти з'ясували, що службове авто, яке потрабило в ДТП, належить КП "Збараж", водій легківки закрився у машині і скаржився на тілесні ушкодження. 

"З автомобіля не виходив, оскільки скаржився на погане самопочуття, відповідно була викликана швидка допомога на місце події, яка госпіталізувала потерпілого", - зауважив Сергій Крета.

Очевидці повідомили, що один із водіїв, це директор КП "Збараж" - Ігор Богайчук.

На місці події він пройти тест на стан сп'яніння відмовився, натомість це зробили у центральній лікарні Збаража.

Там підтвердили, що брали кров на аналіз саме у директора КП "Збараж". 

Далі дослідження відправили у Тернопіль. 

"Ми проводимо перевірку, - прокоментував ситуацію Роман Полікровський, міський голова Збаража. - Але ось користуються у нас службовим транспортом у зв'язку з вимкненням електроенергії, то вони їздять вмикають генератори по місту, тобто це субота, неділя, свято, Різдво, будь-які дні. Будь-які дні автомобіль працює, бо вони їздять вмикати. Є закон, є правоохоронні органи, вони все з'ясують, я не втручаюся". 

У поліції порушили кримінальне провадження за частиною першою статті 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Поки триває слідство, усі чекають результатів перевірки та коментарів від Ігоря Богайчука. 

Детальніше у сюжеті ІНТБ. 

 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що у Збаражі п’яний керівник комунального підприємства вчинив ДТП!


Коментарі  

0 #2 Григорій 22.01.2023, 12:19
Нехай вас втішать новини про наших суддів.
За 2022 рік пенсійні виплати суддів зросли на 5 тисяч гривень і тепер вони отримують близько 100 тисяч гривень щомісяця в середньому. Це випливає зі звіту Пенсійного фонду України. Як кажуть, відчуйте різницю, особливо, у порівнянні з середньою пенсією пересічних.
Скарга
+1 #1 Григорій 21.01.2023, 09:13
Чуєте, яким духом потягнуло? В кінці кінців виявиться, що він був тверезий. Чергова справа "долесної" влади вкупі з правохоронцями обілити чинушу. Нічого не міняються на пострадянському просторі!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ