Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

37-річний мешканець Тернопільщини Руслан Коцюк, який зник наприкінці серпня, у полоні

Субота, 21 лютого 2015 15:20
Про це говорить дружина мобілізованого – пані Іванна. Вона каже, що втратила зв’язок з чоловіком ще 28 серпня, коли той був під Іловайськом.

Руслана Коцюка з села Джурин Чортківського району забрали до лав ЗСУ ще 11 квітня минулого року. Жінка не втрачає надії побачити його живим і здоровим.

- Я чотири рази робила аналіз ДНК, бо були підозри, що він міг загинути. Та всі вони виявилися негативними. Зараз з’явилася інформація, що Руслан числиться у списку полонених, - розповідає Іванна Коцюк. – Він ідеальний чоловік, ідеальний батько, з яким в мене не було жодної суперечки. Він живий, інакше й бути не може.

Родичі Руслана переконані, що хоч і зв’язку з ним не мають, але серце підказує, що незабаром він повернеться. У селі Джурин за це моляться у місцевому храмі, адже що радувати більше, ніж надія побачити свого героя здоровим та не ушкодженим?

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Владимир 22.02.2015, 23:32
Скажіть будь ласка звідки у Вас ця фотографія. На ній у першму ряді, другий з правої сторони, стоїть наш односельчанин якого розшукують з 28 серпня 2014 року. У списках він значиться як пропавшим.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ