Читайте нас в соціальних мережах

Як тернопільський супермаркет "Рукавичка" дурить своїх покупців

Четвер, 24 січня 2019 14:53
Тернополяни нарікають на те, що місцеві магазини та супермаркети не лише завищують ціни на товар, але й часто с чеку з’являються «лишні» покупки, яких люди не здійснювали. Зокрема, подібну тенденцію помітили покупці в супермаркеті «Рукавичка».

Про це в мережі «Фейсбук» пише Євгенія Назарянка.

«Нема слів, одні емоції... Найжахливіший магазин Тернополя — "Рукавичка"! Ще не було жодної покупки, щоб мені в чеку не добили зайвий товар, який я не брала, а хамське відношення персоналу — то вже окрема історія. Перевіряйте чеки на касі!», – обурюється тернополянка.

За її словами, цифри на цінниках та в чеку теж нерідко не співпадають.

«Окремо можна зауважити їх акції, заявлені ціни не відповідають цінам, які ти бачиш потім в чеку. Похід в цей магазин, це кожного разу суцільне розчарування для мене.  Вдалих покупок та приємного обслуговування!», — додає Євгенія.

У коментарях до допису місцеві мешканці відзначають, що також попадали на такі «акції» у мережі супермаркетів «Рукавичка». Втім, покупці відзначають, що й інші наші магазини дозволяють собі подібне, не гребуючи репутацією.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 AnoninK 25.01.2019, 22:00
"Рукавичка" вулиця Новий Світ 1,А. там зовсім повний "капец"- робиться з цінами і товаром, і на зауваження адміністрація магазину нічого не робить!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ