Читайте нас в соціальних мережах

Десятки сумлінних працівників самоврядування Тернопільщини отримали цінні відзнаки (фоторепортаж)

Четвер, 06 грудня 2018 17:00
Свої нагороди знайшли кращі працівники місцевого самоврядування Тернопільщини 6 грудня у приміщенні тернопільського драмтеатру.

Кращі голови районних рад, сільських та селищних, голови громад, депутати різних рівнів рад, секретарі та працівники органів місцевого самоврядування за значні здобутки і вагомі досягнення в роботі отримали грамоти, подяки, цінні подарунки.

В цей день з професійним святом працівників привітав Архієпископ Тернопільсько-Бучацький УПЦ КП владика Нестор.

День працівника місцевого самоврядування є не просто святом у календарі. Цього дня кожен причетний до свята може подивитися, що зробив за минулий рік, що не вдалося реалізувати і що потрібно втілити. Час, у якому живемо зараз, — дуже нелегкий не тільки через те, що на Сході точиться війна, яка зачепила і деяких наших краян. Важко ще й тому, що в серсях багатьох людей з’являється деяка зневіра. Люди не бачать щасливого майбутнього чи може навіть не вірять, що ми зможемо розбудувати міцну державу. Тільки я вважаю, що ті речі, які неможливо зробити самотужки, ми можемо реалізувати з Господом Богом, — звернувся владика Нестор.

Тернопільський архієпископ Нестор зазначив, що надія на Всевишнього не повинна бути беззмістовною. Аби Господь допоміг, люди повинні самі докладати зусиль, щоби ставати кращими, змінюватися морально та боротися зі злом, суспільними бідами, лихими нахилами.

Як поділилася одна із винуватець свята, голова Теофіпільської сільради на Тернопільщині Людмила Войчак, працівникам місцевого самоврядування потрібно завжди пам’ятати про те, що їхнє покликання – допомагати людям

—  Я очолюю сільраду перший термін. Коли йшла не керівну посаду, мала певний план дій. Дуже задоволена, що майже повністю виконала його. Дуже рада, що працюю не сама – з хорошим колективом. Спільно з однодумцями та сумлінними працівниками ми виконуємо свої обов’язки задля блага села. Остання наша робота – проект, вартістю 1, 4 млн. гривень. Це – капітальний ремонт бруківки в селі. Дуже радію, що можу працювати задля розбудови та збагачення свого села, — повідомила Людмила Войчак.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар