Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі голодує і замерзає чоловік, який втратив зв'язок з рідними (фото)

Середа, 28 лютого 2018 17:18
Тернополянка Марія Ваврійчук просить допомогти чоловіку, якого випадково зустріла сьогодні у ТЦ «Новус». Так склалася доля, що зараз він опинився у вкрай важкій ситуації — голодує та замерзає, адже рідні покинули його.

Про це жінка написала в мережі «Фейсбук».

«На фото Василевський Іван Михайлович із Заліщицького р-ну, с. Городок. Він у дуже важкій життєвій ситуації, голодує і замерзає! Зустріла його сьогодні в «Новусі,» побачила, що людина потребує допомоги. Знаю,  що у нього є двоє дітей, син і дочка, які вже багато років живуть у Польщі, м. Вроцлав. Син — Василевський Михайло (27 років), дочка — Ланова (Василевська) Олександра (28 років). Прошу будь-кого з будь-якою інформацією написати мені в приват. Давайте разом допоможемо нашому земляку!», — йдеться в дописі.

Марія Ваврійчук закликає поширювати дане повідомлення та просить небадужих людей допомогти із розшуком рідних чоловіка (на фото), який змушений виживати без грошей та даху над головою.

Коментарі  

0 #3 Маріанна 01.03.2018, 15:08
Редактори перекрутили слова автора посту.На даний момент пост є не актуальним більше і прибраним із всіх джерел інформації.Немо жливо зв’язатися із редакцією сайту!!!!
Скарга
+1 #2 Маріанна 01.03.2018, 15:05
Доброго дня.Чому на сайті немає вказаного жодного телефона,за яким можна зв’язатися із редакцією?
Цей пост не є актуальним більше.
Скарга
+6 #1 Даня 01.03.2018, 07:35
Цей чоловік сам залишив своїх дітей в 5 і 3 років. Він зараз навіть не памятає що насправді син старший і сину 30. Діти виживали коли небуло в них нічого. Він прийшов і останнє вкрав і зараз просить допомоги. Дочка все життя жила за адресою яку він знав. Але він ніколи не прийшов. Люди не вірте всьому. БРЕХНЯ. Бог наказав його. Коли дітям було холодно і голодні він пиячив і не переживав
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ