Читайте нас в соціальних мережах

Через недосконалість системи "Картка тернополянина" страждають місцеві мешканці

Середа, 03 січня 2018 09:23
З другого січня у Тернополі запрацювала диференційована система оплати проїзду в громадському транспорті. Введена в дію вона лише день тому, а люди вже розривають соцмережі повідомленнями про проблеми, що виникають через «ноу-хау» від влади під назвою «Картка тернополянина».

Так, як пишуть місцеві мешканці, в одній з маршруток водій заявив, що по цій картці везе лише трьох пасажирів. Мовляв, решта має платити не обіцяні 4 гривні за проїзд, а 5 гривень, тобто повний проїзд.

Також із проколами системи «Картка тернополянина» стикнулися пенсіонери, які отримали безкоштовну — так звану пільгову карточку. За словами депутата ТМР Назара Зелінки, пенсіонери-власники пільгової «Картки тернополянина», щоб проїхати в маршрутці поза пільговою квотою (три пільговики) повинні сплатити 5 гривень. Якщо ж хочуть платити менше, тобто 4 гривні, то пенсіонери мають виробити собі ще одну – платну «Картку тернополянина» за 57 гривень.

Назар Зелінка додає, що уточнив це питання в начальника управління транспорту, зв’язку та комунікацій Тернопільської міської ради Ігоря Мединського. Чиновник підтвердив, що пенсіонери мають придбати собі ще одну картку, якщо хочуть знижку на проїзд у транспорті. І додав, що пільгова картка – не поповнюється. А система, яка встановлена в маршрутних таксі не має два режими зчитування карточок.

Коментарі  

0 #1 Ярос 03.01.2018, 12:36
Тисячі тернополян здали у грудні документи в управління соцполітики на виготовлення соціальної картки тернополянина. Зокрема тим, хто здав 4 грудня сказали прийти в кінці січня. Чому в соціальних автобусах (маршрут 2, 6-а) вимагають пільговиків платити по 5 грн, якщо їм не видали цієї картки?Просимо негайно продовжити дію посвідчень до повного забезпечення пільговиків картками. Якщо не секрет, до якого терміну пільговики зможуть їхати за посвідченнями у тролейбусах. Чому міська рада не надішле у кожну скриньку тернополян інформацію про новизну перевезень у місті. Звіт пана Надала надсилають , а те, що стосується кожного жителя – ні.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ