Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі батьки маленького хлопчика на півтори години покинули дитину в зачиненому авто і пішли у справах

Понеділок, 09 жовтня 2017 16:34
Вчора, 8 жовтня, близько 17-ої години у патрульну поліцію Тернополя надійшло повідомлення про те, що у зачиненій машині вже понад годину гіркими сльозами заливається маленьке дитя.

На місце події відразу прибули інспектори управління ППТ. За словами охоронців порядку, машина буда зачинена, а дитину заспокоїти було просто неможливо.

«Ми почали розшукувати батьків, думали, може живуть в сусідніх будинках, але марно. Вже навіть хотіли розбити скло, щоб відімкнути двері, несила було дивитися, але боялися поранити хлопчика», - розповідає патрульна Алла.

Та коли почали набирати номер рятувальників, надійшли батьки.

«Вони навіть не усвідомлювали своєї провини, мовляв, нічого страшного не сталося… Дитина спала, а вони не хотіли його будити, а тим часом самі пішли до магазину», – додає інспектор патрульної поліції.

Відтак, з горе-батьками було проведено профілактичну бесіду, а про даний випадок повідомили в службу у справах дітей.

Коментарі  

0 #1 Lana 10.10.2017, 00:05
Це жах, якщо дитина спала і не хотіли будити ,чого хтось один не залишився з дитиною а інший міг піти за покупками, безвідповідальн ість!!!! А відповідь що нічого не сталося і спокій цих «батьків», свідчать що це не вперше!!! Надіюся , що після «профілактичної бесіди», «батьки» наступного разу побояться чинити щось подібне і дбатимуть про маля! Дякую небайдужим людям, які старалися допомогти дитинці!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ