Читайте нас в соціальних мережах

Брендовий напис «Я люблю Тернопіль» обійшовся меценатам у 200 тисяч гривень (Фото)

Вівторок, 01 серпня 2017 14:45
У файному місті встановили напис «I love Ternopil». Металева композиція прикрасила так звані «Єлисейські поля», що у парку імені Тараса Шевченка.

Загальна вага напису майже тонна, висота - 180 сантиметрів. Загалом над виготовленням конструкції працювали півроку. А встановлять її протягом дня. Урочисте відкриття композиції з перерізанням стрічки відбулось 1 серпня за участі міського голови та авторів проекту, тернопільських підприємців Сергія Лупійчука та Віталія Мариновського.

«Було декілька варіантів виготовлення конструкції. Зокрема лікери ми могли виготовити із полікарбонату, пластику, бетонну та металу. Проте зупинилися на останньому варіанті, адже він найбільше підходить за своїми технічними характеристиками. Каркас металевий, букви виготовлені з профільної труби, зашиті листом металу і пофарбовані. Напис виконаний англійською мовою спеціально. Адже гості нашого міста зможуть показувати свої світлини в усіх куточках світу і люди будуть розуміти, про яке місто йдеться», – каже підприємець Сергій Лупійчук.

На запитання чому конструкція стаціонарна, а не переносна, пан Сергій відповів відверто – «Щоб не вкрали».

Оскільки буквена композиція дарунок від родин Лупійчук і Мариновських, то гроші з міського бюджету на це не виділяли. Автор ідеї Віталій Мариновський розповів, що ідея не нова, у багатьох містах Європи й Америки є такі буквені написи – це бренд.

«Вартість роботи і встановлення такої конструкції – понад 200 тисяч гривень. Проте сьогодні ми встановили напис, а в найближчому майбутньому будемо використовувати бренд і друкувати його на футболках і сувенірах», - зауважив Віталій Мариновський.

Відтак автори проекту запрошують всіх приходити до нової туристичної родзинки, фотографуватися та освідчуйтеся в коханні до свого міста та один до одного.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Ольга 03.01.2018, 12:49
Все дуже гарно описано. Такі щедрі меценати... Сергій Лупійчук та Віталій Мариновський, чому про основного виконавця по зварювальних роботах і не згадали? Та й не тільки не згадали і не озвучили його імені але й не заплатили йому за роботу обіцяної суми. Виконавцю подяка а не меценатам!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ