Читайте нас в соціальних мережах

До Тернополя з різних куточків України і зарубіжжя з'їжджаються "потусити" неформали та диваки

Четвер, 20 липня 2017 14:30
У соцмережах тернополяни пишуть: місто «захопили» неформали, панки, казкові герої і фантастичні персонажі. Так воно і є, адже сьогодні на іподромі розпочинається 5-ий ювілейний міжнародний музичний фестиваль «Файне Місто», який цьогоріч триватиме цілих чотири дні: 20-23 липня.

Відтак, до нашого міста на фестиваль з’їжджаються нетипові для пересічних жителів люди – вони з величезними дирками у вухах, із зеленим волоссям, татуюваннями на все тіло і в дивному одязі, чи то пак, образі. Тут вони можуть собі це дозволити, навіть якщо в реальному житті носять поважні костюми та елегантні сукні, адже «Файне місто» - це територія вільних людей.

Минулоріч «Файне Місто» відвідали понад 15 000 людей, цього року організатори очікують щонайменше 20 000 меломанів, які на декілька днів залишать щоденні турботи, щоб відчути енергію свободи, шалений драйв життя та зробити свій відпочинок незабутнім.

Загалом на сценах "території вільних людей" виступлять понад 100 артистів, які працюють у різних напрямках та жанрах: Guano Apes, Poets of fall, Korpiklaani, Eskimo Callboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, Ляпис-98, Bloom Twins та багато інших.

Організатори обіцяють неймовірний драйв та атмосферу, безліч розваг та океан хорошої музики, тож пакуйте рюкзаки та приєднуйтесь – тут весело!

Коментарі  

+1 #1 Wade 09.11.2017, 07:44
I think your blog needs some fresh articles. Writing manually takes
a lot of time, but there is tool for this time
consuming task, search for; Boorfe's tips unlimited content

Also visit my web-site Roland04: Kaylee03.jimdo.com
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ