Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині голову сільради впіймали на хабарі

Четвер, 22 червня 2017 09:11
На Тернопільщині на хабарі в 2 тисячі гривень затримали голову сільської ради. Винагороду він вимагав від односельця за видачу фіктивних довідок.

Встановлено, що сільський голова вимагав і одержав неправомірну вигоду у розмірі 2000 гривень від односельця за видачу фіктивних довідок про походження лісопродукції для перевезення із території села до обласного центру.

Зловмисника викрито правоохоронцями під час передачі грошей. 

Повідомлення про подію   внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією частини третьої статті 368 ККУ.

Санкція статті інкримінованого злочину передбачає відповідальність у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Артур 22.06.2017, 14:51
Читав різні статі де описується ситуація і кожні пишуть по різному, простежується замовлення, нібито стаття була вже готова перед тим як сталася сама ситуація з "хабарем"

Ось тут vision.ternopil.ua/.../... пише зовсім по іншому, вже не односільчанин а житель Бережанщини (сусідній район), не довідка про походження лісопродукції а дозвільні документи на перевезення.

Як ви думаєте можливі такі розбіжності у професіональної преси?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ