Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни скаржаться на бездомних псів та побоюються за безпеку дітей

Середа, 26 квітня 2017 08:54
Тернополяни продовжують скаржитися на бездомних  псів. Нещодавно на сайті Тернопільської  міської ради з’явився ще один допис на цю тему.

«Робіть вже нарешті щось з дворовими собаками! Страшно, дуже страшно ходити по вулицям!!! Особливо зараз коло в них "брачний період\" Сьогодні йшла коло ринку Ювілейний, 4 великих пса (вище коліна) бігають гавкають, скачуть на перехожих!», - написала тернополянка пані Вероніка.

Жінка переймається й безпекою дітей, адже поруч – дитячий садок.

«Там ДИТЯЧИЙ САДОК! У якого, до речі, зараз нема паркана! Бо його замінюють на новий. Діти завтра вийдуть гуляти і що буде якщо ті псюри нападуть на дитину??!!!», - бідкається дописувачка і просить чиновників вжити заходів для вирішення цієї проблеми.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #4 Stas 26.04.2017, 14:46
Рано чи пізно це призведе до смерті чи каліцтва дитини. Питання часу. І це не буде випадковістю, цю дитину заздалегідь списують у втрати любителі собак на вулицях.
Скарга
+1 #3 Надя 26.04.2017, 13:03
Підтримую Олю!!!
Скарга
0 #2 Оля 26.04.2017, 11:30
Схоже, Надія, ви не маєте власних дітей, тому так і говорите
Ніхто не проти собак...тут страх за дітей та й за себе, бо до вашого відому, бродячв собаки кидаються не лише на тих, хто їх ненавидить, як ви кажете. Я собак люблю і сама маю, тим не менше на мене напала.
Скарга
0 #1 Надія 26.04.2017, 09:44
Є категорія мешканців Тернополя, які би хотіли щоб крім них і їх родичів в місті більше нікого небуло. Бродячі собаки такіж самі повноцінні члени нашого міського життя і захищені законом.Такі "добрі" люди,як пані Верноіка спачатку взяли їх до дому, а потім викинули на вулицю. Після цього навіть не хочуть дати цим нещасним тваринам хочаб якоїсь їжі. Страшно ходити біля собак лише ти хто цих собак ненавидить, а тварини це дуже добре відчувають.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ